+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

TOP 5 VĚCÍ O BRAZILSKÉ ZNAČCE IPANEMA

  09. 08. 2019      Different TV CZ / SK

 

NŐI CIPŐ IPANEMA

A megoldatlan rejtélyek vagy a megválaszolatlan kérdések az ősidők óta kísérik az emberiséget, ezek közül néhányat megmagyaráznak, de sokan maradnak megoldatlanok. De vigyázz! A titokzatos osztálytól eltérő titkos csapat választott egy ilyen kérdést, majd megoldotta azt. De ne aggódj, nem félelmetes vagy egyébként félelmetes. Ma elkészítettük a DifferentTV egy részét a gyönyörű, brazil Ipanema márkanévről. Tehát valójában nem kell aggódnia semmi miatt. Talán talán ... Nos, csak beleszeret.

Az Ipanema márka lényegében része a Different.cz márka portfóliójának. Sok helyen megtalálta a helyét, és nagyon elégedettek vagyunk. Ezért egy kicsit többet akartunk bemutatni az Ipanema márkának, mint egy brazil márkának.

Az Ipanema-t 2001-ben alapították Brazíliában. Pontosabban, egy karneváli városban…. Rio de Janeiro. Az Ipanema cipőt a Grendene gyártotta ugyanabban az évben, és ebben a városban, amely szintén a kedvenc márkáját, a Melissa vagy a Zaxy terméket gyártja .

Az Ipanema azonban nem csupán egyszerű papucs és papucs. Az Ipanema cipő valami különlegeset rejt. Valami, amit csodál, és ismeri az egész világot. Ez valami, amit csak a fent említett Rio-ban találhat. És mi lehet az? Ezt a következő részben kell megnéznie.

IPANEMA

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?