−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 9 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Az ôszi top 5 márka

  16. 11. 2018      A divat világában

A bukás itt van! A csúszda papucsot és flip-flopot el kell halasztani. Ha Ön egyike a cipők szerelmeseinek, akkor nagyszerű üzenetet kaptunk neked, nem kell aggódnod, hogy télen érkezelsz hozzájuk, sok szigetelt darab van neked. Nem csak a cipők, hanem a mokaszinok, a bokacsizma vagy a csizmák is egyértelmű választás az őszi ruhák számára, így a legelső 5 botot hoztuk be ebben a cikkben, amit nem szabad kihagyni az őszi cipőjében.

társalog

A Converse márka egyértelmű választás a sportos divat vagy az alkalmi elegancia minden rajongójához. Az a tény, hogy a cipők csak jó időben viselhetnek, nem igaz. A konverziók tél is. Bőr, belső meleg szőrrel. Választhat bőséges színből és formákból, így élvezheti.

emu madár

Az Emu márka világszerte híressé vált. De időről időre tudod, hogy az Emu nem csak hüvely. Mostantól válogathatsz különböző bokaparabokból, vagy talán mokkaból. De az egyik Emu cipő közös, gyapjúból és bőrből készülnek, egészségbarátok és ideálisak bármilyen időjárásra.

Desigual

Természetesen az első öt nem hagyhatja ki a Desigual márkát. A multifunkcionális kézitáskák és dzsekik mellett többfunkciós csizmát is gyárt. Ezek a csizmák készíthetők, amelyekből bokacsizma vagy cipő készíthető.

Tommy Hilfiger

A Tommy Hilfiger márka világos választás azok számára, akik szeretik az időtlen stílust és a luxus designot. Ősszel biztosan nincs cipőd a cipődben, amelyet szárazra és nedvesre használhatsz.

Toms

Ha jótékonysági szellemünk van, és szeretne nézni a jelenlegi trendeket, akkor meg kell vásárolnod Toms őszi csizmáját. A Toms márka együttműködik a One for One projektkel. Ez azt jelenti, hogy minden egyes értékesített cipőpárnak ad egy másik fejlődő országbeli gyermeket.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?