−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 244 óra múlva 21 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

TOP 5 DOLOG A BRAZIL IPANEMA MÁRKÁRÓL

  09. 08. 2019      Different TV CZ / SK

LADIES' IPANEMA BOOTS

A megoldatlan rejtélyek vagy megválaszolatlan kérdések ősidők óta kísértik az emberiséget. Némelyikük megmagyarázható, de sokuk megoldatlan marad. De ne aggódj, semmi kísérteties vagy egyéb orvosi dologról nincs szó. Ma egy DifferentTV epizódot mutatunk be a gyönyörű brazil márkáról, az Ipanemáról. Tehát tényleg nincs miért aggódnia. Kivéve talán... Hát, csak egy kicsit szerelmes.

Az Ipanema már visszavonhatatlanul a Different.com márkakínálatának része. Sokaknál talált helyet, és ennek nagyon örülünk. Ezért szerettük volna bemutatni az Ipanemát, mint egy kicsit többet, mint egy brazil márka.

Az Ipanemát 2001-ben alapították Brazíliában. Konkrétan a karneválvárosban.... Rio de Janeiro. Abban az évben és abban a városban az Ipanema cipőket a Grendene cég dobta piacra, amely többek között egy másik kedvenc márkát Melissa vagy Zaxy is gyárt.

Az Ipanema nem csak egy átlagos flip-flop és papucs. Az Ipanema cipők valami különlegeset rejtenek magukban. Valami, amit az egész világ csodál és ismer. Valami, amit a fent említett Rióban találsz. És mi lehet az? Ezt a következő részünkben kell majd megnézned.

IPANEMA

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?