EXTRA -20% Moodo, Converse, Skechers, Ichi KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 132 óra múlva 6 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Toms - új kollekció tavasz / nyár 2017

  08. 03. 2017      A divat világában

Mark Toms tartják az egyik leginspirálóbb márka ebben a században. Toms minősül Project One for One  A TOMS-nak a világon először sikerült a cipôvásárlás élvezetét a rászorulók segítésének jóérzésével ötvöznie: a cég minden eladott pár cipő után ad egy párat egy fejlődő országbeli gyerekeknek így azt mondhatjuk, hogy nem csak a kiváló és egyedi termékek készült szeretettel, de a  Toms márkát szeretik az emberek a világ minden tájáról.

Szerelem. Ez a megfelelô szó Toms divatmárka . A termékek örömbôl, szívbôl, szeretetbôl, és a legnagyobb segítséget nyújtja  a másik iránt a Toms márka. És ez az egész világon, elismert világhírű márka. A Toms márka alatt, az atipikus espadrilles és sok más, valamint napszemüvegeket és több kiegészítôket is tervez. Minden egyes eladott napszemüvegért, egy fejlôdô országbeli gyerek szemmütétet kap ajándékba. Minden egyes eladott cipôért, cserébe ad egy párat egy fejlôdô országbeli gyereknek. 

Toms

Espadrilles

Kétségtelenül, és röviden csodálatos projekt, és ez a csodás márka már rég besorolt nálunk a differentánál. Szeretjük a Toms márkát, és a Toms márkát viseljük is, mert jön a tavasz, és imádjuk az új cipô kollekciót, tavasz/nyár 2017 amelyet szeretnénk nektek is megmutatni.

Toms cipők

Az új kollekció játszik a lágy színekkel - púder, krém, világos krém, és bézs. Röviden, csak azok  a színek, amelyek meghozzák a tavaszi, hangulatot. Az új kollekcióból nem hiányozhatnak a lenyűgözô és  mintás darabok sem, melyet az ikonikus Alpargatas ihletett. 

Toms cipők

Szintén újdonság a Toms espadrilles ismét vissza az idôben, hasonlóan mint a Melissa márkánál. 

Szandál

Az új szezon valóban  könnyed, ahogy azt a népszerű szandál Lexie is bizonyítja, indiai motívumok platform szandál, nagyon könnyű és kényelmes anyagból készült.

Toms cipők

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás