EXTRA -20% Moodo, Converse, Skechers, Ichi KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 130 óra múlva 11 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Toms Shoes - tavasz / nyár 2016

  31. 05. 2016      A divat világában

Toms Shoes egyik legnépszerűbb márka. Ez nem annyira csak azért, mert a hihetetlen kényelem, hanem egy nemes eszme és csodálatos tervez. Gyere velünk, hogy a legújabb tavaszi / nyári kollekció 2016 és látni, hogy ez pontosan mit is a cipő rack hiányzott.

A vidámság márka Toms már tudjuk, köszönhetően a jótékonysági #withoutshoes nap, de szeretnénk megismételni a csodálatos ötlet. Toms Shoes része az Alapítvány One On For e, amelyen keresztül a gyermek kap csizma a fejlődő országokban, amelyekkel lehet, hogy sokkal tovább - például futni iskola. Jobb jövő gyermek dopomoct ti nem csak a vásárlás a cipőt. Get Toms cipők és egy pár cipő az ajándékozó egy gyerek, akinek szüksége van rá.

Hagyja, de őszintén szólva - Toms cipő nem lehet megvenni csak azért, mert ezt a csodálatos tettet. Gyűjtjük őket, és főleg azért, mert a kiváló design. Különösen ez a gyűjtemény cipő Tom állapota megéri. Tehát nézzük meg őket egy kicsit közelebb.

A női kollekció szó, nem tudjuk, hogy hol kezdjem. Klasszikus vágott kedvenc „Tomsek” lehet díszített lágy és romantikus, virágmintás vagy színes, kék vagy rózsaszín ruhát. A nyári akkor jöhet egy trópusi motívum és sötét kék vagy rózsaszín.

Szokatlanul nők is darabokat, amelyek nem illenek a tipikus alakja és Toms cipő. Lábánál, mert akkor tegye, és csizma ék . Rendelkezésre állnak a zárt design és stílus szandál. De mi úgy gondoljuk, hogy a legtöbb eredeti modell? Határozottan parafa cipők! Gyengéd és ötletes parafa, amelyekből készült cipők, süllyedt magába extra érdekes színek, és így lesz biztosan más!

Toms cipők

ék cipő

Toms cipők

A férfi kollekció cipő Toms biztosan nem hagyhatja figyelmen kívül a tipikus mintát egy trópusi motívum. Volt is lehet vásárolni a női probléma, és így lesz a szeretett másik fele igazán hangolódik a részletekre. Fantáziadús, de ők is kis cápák cipő vagy cipők érdekes.

mens Toms

mens Toms

Még a legkisebb jele a szeretet Toms elfelejteni. A gyerekek kollekció idén valóban lehet választani. Legstílusosabb nekünk egy ötlet abból ugyanazt a cipőt a gyerekek, junior női és számozási egy amerikai zászlót motívum. Mivel úgy gondoljuk, hogy ez a dallam rodinka nem veszik észre. Bármilyen szép és csillogó modellek, amelyek megragadják a népszerű mentolt vagy korall színű. A gyerek cipő az összes márka idén olvasható különböző magazin .

Toms gyerekek

Toms gyerekek

Kényelmes, könnyű, elegáns és jó szándékú. Toms Shoes jobb, de nem tudtuk összefoglalni. És mi a helyzet veled? Előfordult választott tökéletes cipő a nyáron? Ne aggódj, nálunk soha nem baj;) Te velünk más.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás