Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

TOMS cipő

  18. 11. 2015      Different TV CZ / SK

Videó% (y 0cF2BOQfeJQ)%

Toms cipő , amely egy esélyt, hogy megváltoztassa a világot. Egy egyszerű ötlet óriási lehetőségek rejlenek a stílus egy jótékonysági úgynevezett "One for One". Minden TOMS cipő megrendeli, a márka adományoz egy pár cipő a gyereknek, hogy nagy szüksége van. Toms alapító felfedezi, hogy vannak olyan országok a világon, ahol mezítlábas gyerekek kell menni az iskolába. Látod a zárt ördögi kör? Ha nem tudok iskolába menni tudok nevelés és jobb ember, aki képes változtatni az országot. Mindez a cipőben.

De most van egy cipő márka TOMS. Vásároljon cipők vagy csizmák és férfiak második Toms adományoz a szegény országoknak a rászorulóknak. Az ilyen csíp divat, azok szépen könnyű cipő van egy anatómiailag formált betét és csodálatos tervez? Ez csak egy bónusz.

Most időjárás TOMS nem sok, de a téli hosszabbítás nélküle így bejegyzett (legalábbis reméljük), és nem lesz napsütés és tavasszal. És eljön az idő, amikor felteszi a kényelmes és szép Tomszk és megváltoztatni a világot . Talán csak egy kicsit, de mi;) Ha volt az inspiráció gondolkodás és próbálja ki a blog tulajdonosa: http://milanpolak.cz/kazdy-z-nas -Tudod-change-világ /

Tehát hogy az öröm, maga ... és valaki a másik végén a világ most kell;) Akkor lesz újra boldog;) És ez megéri, nem? Legyen különböző márkájú cipő Toms.

Megjelenítette: Milan Polák

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás