−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 53 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Tommy Hilfiger ruhája

  20. 08. 2019      A divat világában

A fejtől a lábujjig!
Tommy Hilfiger ruhák a nők és férfiak számára.

Állandó a márkák között, egy extra osztály, amely minden évszakban, szabadidős, sporttevékenységhez és nagyszerű ruhához illik .

Próbáljon új pólókat, pulóvereket és pulóvereket ikonikus logókkal, amelyek nem tartoznak a divat trendjei közé, így több évszakra is viselni őket, és hozzáadhatod a típusunkhoz és a Tommy Hilfiger cipőhöz , ahol egyszerűen nem lépsz tovább.

Tommy Hilfiger

TH női „tréningruhák” több színváltozatban most olyan trend, amelyben nem kell félni, hogy máshová menjen, mint a játszótéren vagy az edzőteremben. A vakáció, a kirándulások és a mindennapi viselet is elkápráztatja , ha egyszerre kényelmesen és stílusosan szeretne érezni magát. A pulóvereket a fej fölé zipzolják, és a tréningruha úgynevezett lámpákat tartalmazhat a logóval és a márkanévvel, vagy csak a csíkos szegélyt a láb alján.

Ezzel ellentétes pólóval kiegészítheti őket , és kiemelheti minden járókelő figyelmét, függetlenül attól, hogy sportos vágást vagy alkalmatlan, "V" nyakkivágással.

Tommy Hilfiger

Uraim élesítik az érzékeket a sport divatért! Tommy Hilfiger nem felejti el Önt a gyűjteményeiben!

Stílusos tréningruhát viselhet egy időtlen pólóval, de külön-külön is. TH pólók alkalmasak a munkára és a városban farmerrel, valamint a márka minden pulóverével, hogy hidegebb napokon felmelegedjen.
Nem csak egy nő tekintete tartozik Önhöz és a Tommy Hilfiger felszereléséhez.

Tommy Hilfiger férfiaknak

Tommy Hilfiger

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?