−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 244 óra múlva 45 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

TOMMY HILFIGER CIPŐ

  20. 06. 2019      Different TV CZ / SK

TOMMY HILFIGER BOTY

Kedves Hölgyeim és Uraim... Készen állsz az idei szezon cipőtrendjeinek leleplezésére? Szeretne felfedezni olyan cipőket, amelyeket tavasztól őszig viselhet? Erre a két kérdésre egyszerű a válasz: TOMMY HILFIGER! Konkrétan ma a Tommy Hilfiger cipőkre fogunk koncentrálni.

A nyár már fél lábbal előttünk jár, ezért szükséged van a megfelelő nyári lábbelikre. A ruhatárunkból nem hiányozhat a Tommy Hilfiger tornacipő, a TH csúszdás papucs, a sneaker tornacipő, a Runners bakancs vagy az Ugly boots! Ha ez túl sok kifejezés az Ön számára? Egyáltalán nem számít. Ezért vagyunk itt, hogy bemutassuk, mit jelentenek ezek a kifejezések.

A mai videóban azt is megtudhatod, hogyan teljesítettek az idei szezon tervezői. Tommy Hilfiger szakított a hagyományos trikolorral, és más, kissé szokatlan színeket adott a pároknak. De ne aggódjon. Szép párokat találsz már hagyományos színekkel is.

Felszerelkezzen a nyárra a legjobbal, amit a Tommy Hilfiger márka kínál. Párosítsd össze a másik feleddel, és menjetek el egy gyönyörű nyaralásra. Webáruházunk készen áll az egész 2019-es szezonra. Szóval ne habozzon, nézze meg, milyen csodálatos darabokat kaphat tőlünk.

WOMEN'S TH BOOTS

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?