AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Töltik a nyári gyönyörű ruha márka vigyorog, Spanyolországban!

  30. 07. 2015      A divat világában

A nyár már teljes mértékben itt, és vele jön az éves probléma, hogy a hölgyek nem kell semmit viselni;) A dolgok oprášíme a szekrénybe, és megtalálják a ruhákat, hogy már az elmúlt évben jött egy szuper félelmetes, én tényleg nem annyira lenyűgöző .. Mi hogy? Segítek megoldani ezt a problémát.

Vigyorogva Spanyolország

A spanyol márka vigyorgó Spanyolországból , ami jön a Kanári-szigetek Tenerife létrehozott egy szép új kollekció tavasz / nyár és a tervező a balján igazán számít. Adok néhány tippet az új nyári kollekció ruha márka vigyorgó Spanyolországból.

Vigyorogva Spanyolország Pariontól
Vigyorogva Spanyolország Pariontól

Minták és nyomatok ismét tele van történetekkel, és ezek a nyári ruhákat szépen kialakított részletes alkalmazási kövekkel, flitterekkel és egyéb dekorációk.

Vigyorogva Spanyolország Gafas
Vigyorogva Spanyolország Gafas

Ezen kívül ebben a gyűjteményben van ruha vigyorgó Spanyolország Új elcsépelt darabok. És, persze, vannak színes és tele színekkel, a nyári helyes! A nyáron nem akarunk lenni, mint a szürke egerek, de meg akarjuk mutatni a világnak, hogy itt vagyunk, és hogy nyáron chystíme igazán élvezni;)

Vigyorogva Spanyolország Margaritas
Vigyorogva Spanyolország Margaritas

Válasszon a különböző Different.cz, és készülj fel a nyári időszakban és emlékszem, hogy mindig más;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás