EXTRA 20% Guess, CK, TH KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 409 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Multifunkcionális kézitáska

  23. 08. 2017      A divat világában

Ha divattervezők ismert márkák idén valami igazán felvesszük a, ez többfunkciós táska. Képzeljünk el egy olyan táska, amely képes megváltoztatni alakját és megjelenését - 2v1 vagy 3v1, ez nem egy álom? Nem, ezek kézitáska valóban létezik, és meg tudjuk csinálni.

Desigual

Desigual márka ismert a vychytanými zsákot, amely átméretezhető - bármilyen méretű vagy térfogat. Emellett ő vezetett be egy kétoldalas táska egy teljesen más tervezési már a múlt ősszel / télen. Ebben az évben azonban, jön a táskák 3v1, ami azt jelenti, hogy nem csak a retiküljét kapcsolja függően ruhát magadnak csak ruhát, de emellett tartalmaz. Belső táska praktikus belső zseb a kis tételek, hogy a zsák el lehet távolítani, rögzítés neki további állítható pánt, hogy kapsz egy kis crossbody kézitáska. Ennek előnye, hogy egy ilyen 3in1 táska Desigual nagyjából ugyanazon az áron, mint bármely más.

kézitáska Desigual

Tovább remek tulajdonsága, hogy Desigual évben eljön, és akkor ne felejtsük el megemlíteni a táska, kivehető fedél. Akkor egy erszényt, miután leválasztotta és rögzítése a cipzár a háton és a hajtóka minden nap más.

kézitáska Desigual

Calvin Klein

Sem nagy kedvenc nem sokkal lemaradva, és jön a divat piac kétoldalú kézitáska Calvin Klein . Mondanom sem kell, a kontraszt az egyes felek valóban jelentős - fekete vs. fehér, kék vs. Por. Kisebb vagy nagyobb. Röviden, multifunkcionális használat nincsenek határai. És nem akarok mondani semmit, de elismerem magukat, hogy egyszerűen ellenállhatatlan.

Kézitáska Calvin Klein

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás