Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 10 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Titkok a szekrények, hogy joga megszervezni

  04. 07. 2013      A divat világában

A cipőbolt már említettük, hanem a ruhákat érdemel némi sorrendben. Az első a sorozatban lesz a takarítás a szekrényeket, azt mondják, hogy mit vegyek fel, nem több, mint kétszer egy szezonban, akkor jobb, hogy megszabaduljon, akár az ajándékozó vagy értékesítése. Ellenkező esetben meg kellett gyűjteni egy csomó darab, hogy lehet ugyan az érzelmi kapcsolat, de egy ideig csak akkor kerülhet sor, hogy az új.

2-19-08closet7

Itt hozzuk meg egy ist módon megszervezni a szekrényből, és öltöző.

Ha nincs ügy, de egy szerencsés tulajdonosa az öltözőben, akkor telepíteni állványok és akasztók közvetlenül a falra. Mentse el a leggyakrabban használt darab szemmagasságban, a kevésbé népszerű alattuk, és végül a legkevésbé kopott és szezonon kívül. Leginkább magas valahol :)

2-19-08closet3

Segítségével vezeték program, akkor elérni a legnagyobb világosság.

2-19-08closet2

A zárójelben a függöny, amely lehet rögzíteni a falra, akkor létrehozhat egy csomó tárhelyet.

2-19-08closet11

Az alapja minden jó láthatóságot a szekrénybe, és a szekrény. Ha van egy doboz, egy sötét sarokban, ahol nem lát jól, még egy napsütéses napon, akkor nem igazán ismerő. Szekrény vagy mozog, vagy ha ez nem lehetséges, hogy adjunk spotlámpák, hogy csodákra képes.

Mindent lehet hajtani takaros halom, tedd be az egyes polcokon. Ez a módszer a tároló különösen alkalmas a T-shirt , hoodies sweaters- ingyenes alkalmazások, sál és a farmer. Ezután minden kémények kell rendezni típusú ruha.

155514993352705636_ElwyFL3E_c

Válogató ruhák hossza szerint és típusú ruházat

Miután besorolni a fajta ruha mellett összehasonlítani őket hossza szerint ujja és lehetőségeket, ahol te viseled, akkor könnyen, főleg ha több darab azonos színű.

Választott a fogasok

Ingek, szoknyák, kabátok és nadrágok akasztók lógnak szemmagasságban. Vásárolja meg a legjobb akasztók azonos fajtájú és színű, az érthetőség kedvéért a szekrényben. Ezzel szemben, a szoknyák és nadrágok (az puhább anyagok), válassza inkább speciális akasztók klipek csapokat. Ez megakadályozza, hogy csúnya gyűrődések és ráncok.

Minden a szekrény kell, persze, főleg megszervezni, hogy megfelel neki. A lényeg az, hogy kezdeni valahol, valamint a szép darabokat a káosz, és elvesztik öltözködni, és rajta egy felháborodott már saját a keresőmezőbe.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás