[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 145 óra múlva 21 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁREČKY

  21. 11. 2018      Different TV CZ / SK

AJÁNDÉSI TIPPEK

A karácsony lassan közeledik, ezért elkészítettünk néhány tippet a 2018-as karácsonyi ajándékok számára.

A karácsony a béke, a béke és a jólét jele, de számunkra úgy tűnik, hogy az elmúlt néhány évben nem volt annyira ilyen. Az emberek a karácsonyt a stresszhez társították és nem tudták, mit vásárolnak. Ezért van egy új epizód a Különböző TV-kből, amely minden bizonnyal ösztönözni fog téged. Vagy legalábbis mi. Ha nem tudjuk, keresünk, ihletet keresünk és mindig megkapjuk.

Azok számára, akik már régóta ismertek bennünket, nem kell mondanunk, milyen gyönyörű ajándékokat kínálunk eshopunk. Azok számára, akik nem igazán tudják, itt van egy kis lista.

Amit megtalálhatsz a Különböző oldalon

 • Mecakes vagy puha ajándékok.
  Sokan elképzelik a zoknit, de vigyázzanak! Manapság nagyon szeretnék egyet. Boldog zokni, Xpoos vagy Calvin Klein zokni. Vohohou!
 • Az ECO nem volt ökológiai.
  Ökológiai és környezetbarát ajándékok. A KeppCup bögrék olyan nagy slágerek.
 • Hardcore vagy kemény ajándékok.
  Ez nem csak a srácok ajándéka, vagy a csináld magad. Inkább egy keményebb dologra gondolunk, mint a pamutra. Lehet, hogy különféle háztartási kiegészítők vannak a lakásban. Például a barátunk, Buddha.
 • Pamparádní vagy nagyszerű divatdarabok.
  Ezeket az ajándékokat főleg divatkiegészítőknek veszik. Nálunk sok található, de vigyázz! A sárkányhoz mennek.

Nos, ha vannak más fajok, ne félj leírni. Örömmel bővítjük listánkat további ismereteinkkel. Mi van most? A videó után ne habozzon egy pillanatra, és nézd meg üzletünket. Hisszük, hogy nem csak ösztönöz bennünket, hanem karácsonyi ajándékokat is választ a környezetének és az önnek.

► A legszebb ajándékok

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?