+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Tippek szereld vagy szekrény kéri az őszi frissítő!

  12. 11. 2014      Outfit Tips

Ez egy szép napsütéses őszi napon, és én vezette ki az Ön számára az utcákon Pilsen hajtáscsúcsokat más ruhát lenyűgöző darab www.different.cz , amit nem szabad kihagyni a szekrényben! Tehát nézzük meg a trendeket őszi / téli 14 spanyol tervezők.

ruha vigyorgó Spanyolország ruha vigyorgó Spanyolország

Nemrég hozta Pilsen mágikus körhinta származó FRANCIE Le Carré Manege Senart pontosan mágikus találnak ruhamárka vigyorgó Spanyolországból . Az atipikus vágás, de egyre teljesen meghódított. A fogas vettem észre őket, de azt hiszem, hogy a teremtés ezek a ruhák, a tervező legyen nagyon zavaros.

A vizsgálat után nekem, de teljesen magával ragadott! A tervező nagyon jól tudta, hogy miért választotta áčkový vágni egy kiszélesedő szoknya, amely működik holčičkovsky, de együtt törtvonal a csupasz hátát hihetetlenül szexi. Nem gondolja, uraim? ;)

Ruhák még mindig dús atipikus pulóverek fekete 3/4 hosszú ujjú arannyal hímzett. Ezért tökéletesen alkalmas arra, hogy a ruha arany kiegészítők, melyek ma már nagyon divatos.

ruha vigyorgó Spanyolország ruha vigyorgó Spanyolország

A Cathedral of St. Bartholomew Aztán úgy döntött, a ruha történelmi témákat. Ismét ezt alkalmaztam a fogas azt hittem, nagyon érdekes volt az érzés. Viselése közben néznek az eredeti és a „különböző” :)

Az anyag, amit használnak, hogy a ruha amit szeretsz, és köszönhetően a lágyság, rugalmasság és törje ellenállás különösen. Mely, mivel a gyakorlatiasság úgy, hogy egy nagyon jó szempont. Ruhák van svetrovité armholes ismét kiemelte csillogó arany szál, és teljes vágás illik, mint egy kesztyű.

ruha Desigual ruha Desigual

Tovább látványos darab ilyen fényűző ruhák Desigual . A bázis frissül fekete és színes mintákat. Mi hozzáadja ezeket a ruhák luxust, hogy a, az ujjak és az egész lábát egy fekete fény áttetsző anyagból hasonlító egy pulóvert. Ruhák szép a test, és óvatosan kombinálni cipő és táska.

És én neked még egy ruhát gyönyörű tusrajzok Desigual. De meg fogom mutatni, hogy tetszik a cikk,)

kabát Desigual kabát Desigual

Az a tény, ami egyedülálló Desigual kabátok már tudja. Jacket által bemutatott spanyol tervezők, hanem megéri! Fény tusrajzok, fekete-fehér mintás zpestřeným motívumok virág az alsó és ujjak járnak érdekes, de óvatosan. Gyakorlati motorháztető és hosszú vágás, akkor az ideális kombináció a télre. A kabát levehető övvel, ami szépen kiemeli a derék és a nagy fekete divatos gombokkal.

Mindig habozott? :) www.different.cz   megbocsátani, és azt mondod: Légy más! ;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás