Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 9 óra múlva 11 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tippek őszi ruhák márka Desigual - 43.DÍL - DIFFERENTTV.CZ

  25. 11. 2014      Different TV CZ / SK

Videó% (y 5So7nr_GUME)%

Akarsz valamit Desigual és gondolkodás, hogy magára vállalja továbbá, hogy összehangolják ruhát? Van neked egy pár tippet, hogyan outfit-re darabokra Desigual lehetôséget. Azt hogy mi Veronica összehangolt ruhák, mint ahogy azt nakombinovali minket.

Tennél valamit másképp? Nyugodtan ossza meg velünk legyen a mi Facebook ;) Outfity ősz hangolva, hogy megtalálja őket a dzsekik, kabátok, de természetesen más darab a márka Desigual . Távozás szükségességét fekete kabát Desigual, amely a bemutatott egyik fő eleme az idei őszi / téli 14, és így nem szabad kihagyni.

Desigual akart erről darabot mutatják, hogy az eredeti is lehet, hogy a színeket. És mi egyetértünk vele. Habár még mindig lenne egy színes kiegészítő, kiegészítik egymást ruhában. Ahogy írta a Sales Manager Simoni Polakova rá divat blog: http://simonapolakova.cz/ceska-republika-zeme-cernych-kabatu-a-lyzarskych-bund/ ... cikket a Cseh Köztársaság, mint az ország fekete kabátok és sportdzseki érdemes elolvasni;)

Élvezheti a divatos Internet TV és különbözhetnek;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás