−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 24 óra múlva 27 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

TIPPEK A KARÁCSONYI AJÁNDÉKOKHOZ

  21. 11. 2018      Different TV CZ / SK

Ajándéktippek

A karácsonyi időszak lassan közeledik, ezért összeállítottunk néhány tippet a Karácsonyi ajándékok 2018-ra.

A karácsony a békéről, a nyugalomról és a derűről szól, de úgy tűnik, hogy az elmúlt években ez nem egészen így volt. Az emberek a karácsonyt a stresszel és azzal kötik össze, hogy nem tudják, mit vegyenek kinek.Ezért van a Different TV új epizódja, amely garantáltan inspirálni fog. Vagy legalábbis mi. Amikor nem tudjuk, akkor keressük az inspirációt, és mindig megkapjuk.

Akik már egy ideje ismernek minket, azoknak nem kell mondanunk, milyen gyönyörű ajándékokat kínál webáruházunk. Azok számára, akik esetleg nem tudják, itt egy kis lista.

Mit találhatsz a Different

 • Zoknik vagy puha ajándékok.
  Sokunknak a zoknik jutnak eszébe, de vigyázat! A mai korban nagyon szeretném, ha nekem is lenne ilyenem. Happy Socks, Xpoos, vagy Calvin Klein zoknik. Vohohou!
 • EKO vagy környezetbarát.
  Ezek az ajándékok környezetbarátok és környezetbarátok. A KeppCup bögrék az egyik legnagyobb sláger.
 • Kardverek vagy tartós ajándékok.
  Nem csak a srácoknak vagy a barkácsolóknak szánt ajándékok. Kemény fickók alatt inkább olyasmit értünk, ami keményebb, mint a pamut. Ez lehet különböző lakberendezési tárgyak. Például Buddha barátunk.
 • Paradicsom vagy menő divatdarabok.
  Ezeket az ajándékokat többnyire divatos kiegészítőknek veszik. Itt rengeteg ilyet találsz, de vigyázz! Egy tucatnyi van belőlük.

És ha van másfajta, nyugodtan írj nekünk. Szívesen bővítjük listánkat az Ön által találtakkal. És most mi lesz? A videó után egy pillanatig se habozzon, nézze meg üzletünket. Hisszük, hogy nemcsak tőlünk fogsz inspirálódni, hanem karácsonyi ajándékokat is választasz a szomszédaidnak és neked.

A legszebb ajándékok

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?