EXTRA 20% Blutsgeschwister KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 65 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát Valentin nap

  10. 02. 2017      Outfit Tips

Valentin-nap közeledik, ez a négy nap, és ünnepeljük a Valentin-nap. A nap, amikor azt szeretné, hogy jobban fél élvezni egy kicsit. A nap, amikor ismét nem tudjuk, mit vegyek fel, ezért úgy döntöttünk, hogy válasszon egy pár felszerelést, hogy segíthet a választás.

Tipp ruhát nők

A legtöbb nő azon tépelődött, mit fog viselni, szaladgált az üzletek és az utolsó pillanatban megpróbálta felvenni a tökéletes ruhát, ami meglepte a férje. És mi a helyzet a stressz, hogy ne vegye. Kedves hölgyek, mint a stressz nem szükséges, akkor ülj vissza, és válasszon valamit a magam néhány kattintással. Csináljuk.

Biztosak vagyunk abban, hogy a férfiak a nők szeretik ruhák és szoknyák, elegáns magas sarkú - semmi kihívást jelent. Ruhák választhat egy egyszerű, elegáns és romantikus. Azok, amelyben úgy érzi kivételes, és rajta keresztül kényelmesen. A ruha kétségtelenül tökéletesen sarkú cipő, hogy lesz hozzá csak néhány centiméter, de biztosan kapsz önbizalmát. Nem kell elképzelni semmit kényelmetlen, műanyag cipő Melissa , tartsa a lábát kényelmesen, köszönhetően vyměkčené talpbetét, kényelmes ék és időtlen design. Az egész ruhát felvehet egy elegáns kuplung, és menjen a romantikus vacsorára.

Női piros ruha Desigual

Melissa cipők

Desigual fekete kézitáska

Tipp ruhát a férfiak

Uraim, ne feledjük, hogy a nők, mint a póló újra! Ing, mert ők úriember semmilyen körülmények között. Férfi ing adhat egy zacskóba vagy alkalmi csokornyakkendő. Ha nem akarjuk, hogy a teljes dandy, ne félj össze a farmer ing és nadrág fekete-fehér. A ruhát lehet törni kényelmes cipők Converse , és ne felejtsük el, hogy hozzon egy szál virágot. És tudja, hogy a felesége ismét első látásra szerelmes.

Férfi ingek whiskyt szódával

Férfi farmer whiskyt szódával

Férfi Converse cipők

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás