+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát teljes mandal felemeli a szellemek nem csak te!

  02. 09. 2013      A divat világában

Hagyja át a nyugtató, a színes mandalák a ruhát származó Desigual . Az élénk színű szabályos alakú, csak nagyon tetszik!

Mandala egy szó, ami a keleti és van valami a bűvös kör. Ez nadkulturní szimbóluma egyensúly, ami történt minden kultúrában, korú és vallások. Ezek diagramokat szinten a káosz valamilyen formában. Ezek a minták jelentek meg a paleolit, de aztán az ókori Egyiptomban és Babilonban.

Az alap áll színű pulóvert Desigual SAS érdekes sport, elegáns stílus és sötétkék farmert Desigual Claudia semleges árnyalat, amely csodálatosan kiegészítik a színes minták az egész ruhát. A maximális kényelem, úgy döntöttünk, balerina Desigual Barcelona egy minőségi teljesítmény, köszönhetően a kényelem, amit kísérő hosszabb sétákat. Kézitáska Macbee Gallactic Deducci aláhúzza mandala motívumokkal megjelenő egy pulóvert, és megfelel az egész készlet, amely kiegészíti a karkötőt Desigual Carry Diverdelix. Merüljön el a meditáció és megadja magát a varázsa mandalák velünk!

Tipp őszi ruhában Tipp őszi ruhában.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás