+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát no.9

  04. 10. 2017      Outfit Tips

Az iskolába, dolgozni, vagy csak így megy, egy nyugodt ruhát, amelyből hiányzik pizzazz és stílus. És mivel ez gyakran nem könnyű választani, mint egy ruhát - örökre, mert már semmi kopás - van egy javaslatom számodra. Menj egy ebéd vagy egy kirándulás az eredeti ruhát a márka Desigual . Képzeljük részletesen.

Nagyméretű darabok egy kell ebben a szezonban, és azt hiszem, jól néz ki éppen ellenkezőleg, kombinálva darab a szervezetben. Akár egy szűk felső és túlméretes vagy nadrág vékony farmer vékony plusz túlméretes tetején. Azért választottuk minket. Ingyenes női pulóver Desigual alapvető fekete hatalmas virág motívum és a motorháztető egyesített vékony farmer Desigual úgynevezett ,, második bőr”.

A teljes felszerelés kiegészítették luxus kézitáska Desigual , amely viseli ugyanazt a színárnyalatok és arany elemekkel. Gyalog, úgy döntött, egy kedvenc balerina Melissa hogy egyszerűen megy mindennel. Ezt a ruhát hozhat bármilyen hétköznapi alkalomra. És ez lehetővé teszi minden lány és hölgy bármilyen korú és állapot, függetlenül a szám.

Desigual Jersey

Desigual farmer

kézitáska Desigual

További ihletet felzárkózni videónkat ...;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás