EXTRA 20% Culito, Anany KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 13 óra múlva 49 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát no.8

  26. 09. 2017      Outfit Tips

És van egy másik része, hogy a csúcs ruhát. Ezúttal összpontosítani szabadidős tevékenységek, mint a séta, kirándulás, utazás, minigolf, és egyéb hétvégén ki. És ezért úgy döntöttünk, egy nagyon elegáns és legkényelmesebb ruhát teljes egészében Deha márka.

Divatmárka Deha egy olasz márka, amely képviseli bit teljesen félelmetes, minőségi kivitelezés, elegáns, eredeti, időtlen és a legtöbb hihetetlenül kényelmes. Ezeket az attribútumokat egy csomó, de ezek indokoltak. Deha sőt ihlette a helyi táncosok, így el lehet képzelni, a javítási vágások érdekes, szokatlan anyagok kombinációi, különösen darabokat, hogy engedheti meg magának, talán minden nő, kortól és a termete.

Tehát mi választottuk ezt az elegáns pulóver Deha antracit és arany fémes elemek. A pulóver van egy egyedi, átlátszó betétekkel a hátán. Shear hosszabb vissza, és szokatlanul alakú gallérral. Adtunk egy pulóver nadrág azonos design. Mindkettő kiváló minőségű anyagból, így ez a befektetés igazán kifizetődő. A teljes felszerelés, van hozzá darabokat a spanyol márka Desigual . Például, elegáns műbőr hátizsák fekete, szintén arany fémes elemek.

Déli nemzetek, mert tudják, hogyan lehet kombinálni a minőség, a stílus és a kényelem, és nem féltünk, hogy harmonizálja a két márka együtt, és az eredményt a bíró magad.

 

pulóver Deha

melegítőben Deha

fekete hátizsák Desigual

Hová menjünk ebben a ruhában? Merítsen ötleteket igény videó!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás