EXTRA 20% Blutsgeschwister KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 67 óra múlva 19 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát no.7

  08. 09. 2017      Outfit Tips

A nyár lassan, de biztosan az elejétől a végéig, és mi outfitová szezon őszi / téli! Ön várja, hogy a meleg téli kabátok és dzsekik? Pulóverek és kabátok, rétegződés és a szigetelés? És te? Fürdőruha unatkozik, és nem hiszem, hogy velünk élvezni van, mert készek vagyunk, hogy mutassa meg a legjobb őszi-téli darabokat, amit valaha is képzelni, a kedvenc márkája. És mit vársz? Megmutatjuk most. Dőljön hátra és hagyja magát ihlette első őszi ruhában.

Első inspiráló őszi ruhát választottuk darab márka Desigual és Calvin Klein . Azért választottuk a barátja farmer egy sötét színű, színes hímzéssel és fém elemekből is igazodjanak luxus Cardigan Desigual , ami nagyon kellemes a szervezetben. Az egész felszerelés, kiemeltem a bronz, fémes kézitáska Calvin Klein , amely felcsillan a ruhát.

Outfit időtlen, egyszerű és elegáns. Egyedi darabokat össze lehet szinte semmit, és semmilyen módon, mert univerzális színek könnyen illő élénk színű darab. Cardigan előnye, hogy jól néz ki, hogy te viseled önmagában vagy a felső alatt egy kabát őszi vagy téli kabát és a nagy képzelet nem ismer határokat.

kardigán Desigial

Desigual barátja farmer nadrág

Bronz metál kézitáska Calvin Klein

További ihletet, látogasson el outfitovém videót.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás