Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 45 óra múlva 27 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát no.5

  17. 08. 2017      Outfit Tips

Fesztivál szezon javában zajlik. Szeretjük fesztiválok, fesztiválok, járja, mert számukra érvénybe ,, saját magunk. „Nem csak a zenénk, vagy kreatív jellegű, hanem a személyiség és különösen a mi stílusunk. Ami ruhák, a fesztivál tudjuk igazán jól érezhetik magukat. És így az Ön számára van egy nagy hegy, a fesztivál ,, vyfiknout”.

Tehát néhány tipp, hogy indítsa el: Ne félj a szín, egyesíti a címkék és viseld, hogy hogyan érzem magam. Mi egyesítettük a három nagy márkák - Fornarina, Scotch & Soda , Tommy Hilfiger. Azért választottuk egy egyszerű szín illik össze tökéletesen, és nem féltünk, hogy világítsanak a fém kiegészítők.

Azért választottuk a ruha Fornarina egy rock stílusban. Ön a ruha viselése önmagában vagy a farmer legínům. Ezek bélelt rojtok, ami teljesen ,, in „és illik őket egyszerre elegáns és sportos kiegészítők. Ezért úgy döntöttünk, ötletes erszényes Scotch & Soda fémes bronz tervezés és slip-kiegészítők a márka Tommy Hilfiger is fémes árnyalatok.

Outfit, hogy nézd igénytelen, egyre plusz meglepően kényelmes. Akár megy egy rock koncert, sport hétvégén elkészült egy tisztességes párt, biztosan ragyog ez a drága, mégis elegáns ruhában.

ruha Fornarina

Kézitáska whiskyt szódával

Slip-on Tommy Hilfiger

További ihletet, akkor dolgozzon a mi videó :)

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás