Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 38 óra múlva 48 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát No.17

  28. 02. 2018      Outfit Tips

A tavasz lassan, de biztosan közeledik egy új gyűjtemény a mi / kedvenc márka a tavaszi és nyári 2018 megérkezett a raktárunkban. Tehát nincs más választásunk, de neked a mai epizód csúcsától tip ruhát ihlette tavaszi ruhát.

Alap szín kombinációja a kedvenc outfit a trikolór - kék, fehér és piros, ha csak nem baj. Sötétkék színe az ember azt mondja, mint az új fekete. Sötét van, még Slimset és öltönyök mind szőke, vörös hajúak, és barnák.

Ennek alapján ruhát ezért sötétkék ruhát Desigual , ami a márka Desigual első látásra, vagy netipli. Azonban ez igaz. Sötét kék ruhában díszített fehér és piros részleteket, így hozza az élet egy érdekes és szokatlan farmer dzseki a márka Desigual is a piros és fehér cipők Tommy Hilfiger , ami díszített nagyobb platform és a piros-kék színű csillag.

Sötétkék táska piros trim a márka Tommy Hilfiger ez csak egy képzeletbeli hab a tortán, és nyilvánvaló választás kiemelni az általános benyomás a ruhát. Ezt a ruhát csak elfárad, tiszta luxus és nagyon válik. Elrejti hibákat, jelölje ki az előnyeit, így megengedheti magának minden lány, vagy hölgy, kortól függetlenül.

piros zakó Desigual

sötétkék ruhát Desigual

Tommy Hilfiger cipők

Tommy Hilfiger kézitáska

További ihletet megtalálható a videót a hegy és a ruhát No.17

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás