EXTRA 20% Guess, CK, TH KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 415 óra múlva 23 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát no.15

  19. 01. 2018      Outfit Tips

Keresi inspirációt egy ruhát egy utazás, sport és szabadidős tevékenységek? Van egy jó tipp a márka Desigual ruhát. Desigual egy gyönyörű sport kollekció, amely mindig tartalmaz néhány tervez és arra törekszünk, hogy mindig választani azokat a darabokat, hogy könnyen össze, hogy hozzon létre egy fényűző ruhát, amelyre mindenki megfordul, és te benne, plusz akkor érzem magam. Képzeljük el a darabot.

Azért választottuk monokróm ruhát sötétzöld színű, egyszerű érinti a színek a forma érdekes mintákat. Póló zöld alapszín felvidít ujjú, ez funkcionális nedvszívó anyag a test szinte érezni. Ez teljesen kellemes. Ugyanebben a szellemben azt is választotta, hogy a nadrág készült kényelmes melegítőben. Mi felélesztette az egész kettős köpenyében ugyanaz a design. A kabát anyaga egy speciális anyag, hogy a szél nem, és akkor is viselni farmer. Ez a könnyű és rendkívül funkcionális.

Ahhoz, hogy a márka Desigual nem volt sok, és akkor emellett azt bizonyítják, hogy a kombináció a márkák nem kell aggódnia, befejeztük a ruhát bőr Converse cipők , amelyek szintén hőszigetelt belső, ami egy szép szőrzet. Nagyon jó, hogy még cipők, sőt ,, conversky „, és akkor viselni ősszel és télen, és ez nem az ő nem tudja. Sneakers kellemes, kényelmes, meleg és alkalmas az összes sport outfitům. Akár a nadrág, vagy farmer.

sport póló Desigual

nadrág Desigual

Bőr Converse cipők

 

További ihletet megtalálható a videó ...

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás