+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát No.13

  08. 12. 2017      Outfit Tips

Még otthon is lehet stílusos, szép hölgyek! Nem kétséges. És mivel tudjuk, hogy mit elegáns és szexi, már készen van egy kis meglepetés. Forgattuk a videót egy tippet egy másik ruhát, és a ruhát otthon! Akár a fürdőszobában, a nappaliban vagy a hálószobában, akkor a csillag a hazai és mindenütt megfelelnek, és a jobb fele akkor szem előtt tartva Naná!

Ebben a cikkben megnézzük, hogy mit gondolunk is igazán illik a számlát. Az egész felszerelést kombinálja márka Desigual és Emu . Választottunk Desigual tökéletes és funkcionális fürdőköpeny Desigual a könnyű kialakítás, díszített színes motívumokkal. Bár palást készült frottír anyag nagyon kellemes és kényelmes. Még gondolunk rá nem akar mászni.

Egy másik része ezt a ruhát otthon hálóing Desigual. Ez szép, kényelmes és szexi. Ez egy érdekes vágás és készül a finom anyag. Szexi csipke ad neki pizzazz és érdekes visszafogják luxus. Gyalog tesszük egy csodálatos és tökéletes minőségű papucs Emu . Papucs készült valódi gyapjú, így a hőmérséklet szabályozására. Télen ezek a lábak zábst biztosan nem a nyáron velük szemben, nem izzad. Ideális viselni őket mezítláb, mentse el a fogyasztás és a zokni.

És mivel otthon körülbelül kézitáska magánál maximum rajta nézel, ezért úgy döntöttünk, hogy válasszon egy másfajta divatos kiegészítő, amely különösen alkalmas a szerelmesek a kávé és tea. Ez a színes, stílusos és praktikus bögre Keep Cup készült újrahasznosítható műanyag, hogy fogja az ital felmelegedni 30 perccel hosszabb, mint a rendszeres csésze. Tartsa jutott több olyan méretű poharak, lehet mosogatógépben, a hőt a mikrohullámú sütő és ráadásul illeszkedik a legtöbb fej pressovačů. Tehát mit mondasz? Akkor menjen bele?

Desigual női köntös

hálóinget Desigual

EMU papucs

Tartsa Cup

 

Merítsen ötleteket videó tip egy házi készítésű ruhát!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás