EXTRA 20% Culito, Anany KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 14 óra múlva 38 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát no.12

  29. 11. 2017      Outfit Tips

Hideg és fáradt kitalálni elegáns ruhák? Mert te ideges, hogy ez megint tél van, vagy azért, mert nincs ötlete? Nem tudom, mit vegyek fel, milyen színű az ősz, és mit kell megfelelően öltözött? Mi csemegék jó hír. Viselni az ilyen öltözék, amely főként a meleg, és ha úgy érzi, nagy! Akkor inspirációt itt. Azt, hogy még több különleges, mert a sorozat csúcsa ruhában.

Ezúttal úgy döntöttünk darab, hogy teljesen alá idei divatirányzatok. Gyűjtemény Desigual ősz / tél 2017 tele vonzó modellek, trendek, érdekes darabok, elegáns színek és a legtöbb trükk bitek, ezért választottuk a teljes felszerelés csak ez a márka. Azt hogy te ezért Desigual tetőtől talpig. De ez nem volt sok Desigual, hozzáadunk ruhát kézitáska A táska , szeretett márka.

Ebben az évben, viseljen laza kötött pulóverek, ingyenes klasszikus darabok, hanem túlméretes. Sötétkék vékony farmer nem öregszenek, körülbelül ugyanannyi, mint mi, így kiválaszthatja, például szabad kötésű vékony farmer, ami kiemeli erősségeit és gyengeségeit elrejteni. Cipő, így ebben az évben meleg, különösen a boka, ala naplopók, csizma vagy alacsony, így. Bringás csizma alacsony sarok.

A hab a tortán az egész ruhát, és a legfontosabb dolog ez az egész ruhát áll a gazdag sárga hölgy kabát Desigual . Ez nem egy klasszikus Desigual más, és tudjuk, hogy akkor biztosan élvezni. Ez nem egy gyakori szőrzet multifunkcionális. Közepe táján egy zip, hogy nyitás után a kabátját változott ,, elegáns „kabát. És ez valószínűleg nem sokat mond.

Desigual női pulóver

Desigual Női farmernadrágok

Desigual női kabát

Női cipő Desigual

A táska

További ihletet megtalálható videón ... Tehát Blink, úgy érzi, és szívja magába a szép őszi atmošku!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás