+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Outfit tipp no.11

  24. 10. 2017      Outfit Tips

Fontos találkozó vagy az első randid közeleg, és újra, a legnagyobb probléma, nincs semmilyen új darab a szekrényedben? Ne aggódj, mi megértünk, valamint még egy jó tippe is készültünk! Bármilyen alkalomra, eseményre a legjobb választás a ruha, mert a ruha teszi az embert. A szó szoros értelmében, a ruha mindig garantált sikert hoz. A ruha, a mely a férfiakat mindig lázba hozza. Tehát, akkor a mai outfit tippünk a ruha.  A Desigual márkától. Vessünk egy pillantást rá.

Ruha amely egyszerűen "varázslatos" elbűvölô, kivitelezés Mr. Desigual úrtól. Simsalabim bemutatjuk a tökéletes, részletes és összehangolt, stíluso ruhát. Ez a Desigual ruha már tökéletesen mutat  a többfunkciós Desigual táskával és nagyon megéri.

Mert, egy kézitáskát vásárolsz és, több táskád lessz egyszerre! Figyelem, képletesen. Ez a multifunkciós kézitáska táska, amely azt zt jelenti, hogy valójában két, táskánk van egy helyett amelyet többféleképpen variálhatsz. Fordítsdki az egyik oldalról a másikra, és máris másik típusú táskád lessz, és továbbá azonos kialakítású. Mindkét motívum tökéletesen jól mutat a varázslatos ruhához. Lehajtós, mutatós és viselhetô mint crossbody, praktikus kis dizájn kiegészítô.

És a ruha? Hibátlan. Kiváló minőségű anyagokból, amely testhezálló, jól mutat kortól és testalkattól függôen, háromnegyedes ujjú. Hölgyeim ezt a ruhát nem érdemes kihagyni.

 

 

kézitáska Desigual

Nézd meg az inspiráló videónkat, és gyôzôdj meg róla.

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás