Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 13 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp ruhát No.10

  09. 10. 2017      Outfit Tips

A következő része a sorozat csúcsán ruhát, nézzük, hogyan kell ruhát hivatalos alkalmakkor elegáns, eredeti és kényelmes. Hogy van-e egy munkát, amely megköveteli a hivatalos dresscode vagy az irányt, hogy a színházban (mi nem csak opera), vagy mint ez a stílus az alkalmi viselet. Ön a megfelelő címre. Képzeljük el a darabokat, hogy már egyesített teljesen időtlen ruhában.

Szoknya pulóver felső és alkotnak szilárd alapot. Mindhárom említett darabok közül kiválasztott egy márka - Desigual . Az alapvető tervezési és kifinomult darab világosszürke farmer szoknya Desigual elképesztő hímzés varrás átszőtt ezüst. A szoknya hosszabb, kiterjeszti csak a térd fölött, és magasabb a labdát. Mi felhúzott szoknya ropogós fehér top Desigual. Mi elrejtette a romantikus zsinórra, nem tudja viselni ellenére.

A teljes felszerelés kiegészítettük luxus fekete és ezüst pulóver aszimmetrikus design. Pulóver tökéletes, szokatlan záró cipzárral a vállát nagyon ötletes és hála neki, akkor viselni egy pulóvert számos módon. Tökéletes benyomásom, hangsúlyozta kis crossbody táska a márka Calvin Klein fekete ezüst szerelvények. Pénztárca a ruhát tökéletesen. És hogy megy sehova, ne felejtsük el, hogy más.

Desigual női pulóver

Desigual mellény

Desigual szoknya

kézitáska Calvin Klein

 

Tovább ihletet akkor felhívni a videó ...;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás