EXTRA 20% Guess, CK, TH KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 409 óra múlva 21 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Outfit tipp 6.sz.

  21. 08. 2017      Outfit Tips

A nyár még nincs vége! Ezért van ihlet nyári kötény ruhák vad színárnyalatokat és érdekes mintákat. Beszéd egy innovatív márka vigyorgó Spanyolországból származó, a Kanári-szigeteken. A márka ismert élénk színű darabok és szellemes tervez. Például ruha témájú nappali, bár és virágos kertek ,, biztosan nem normális. „És ha nem is ,, normális” az Ön számára megfelelő mogyorós.

Dress vigyorgó Spanyolország csak nagy. Lehet választani sokféle. Illik minden típusból. Ezek a különböző stílusok és hosszúságú, hogy megtalálja őket bármilyen módon díva. Minden egyes darab általában hangolva néhány csipke, flitter, strassz vagy gyöngyök, ami számukra a friss hangulatot, és biztosan csak neokoukají.

Ebben a stílusban tudsz randizni, az iskolába, dolgozni, nyaralni, vagy csak a kívánt helyre. Határozottan bárhol őket ragyog. Ha úgy gondolja, hogy a márka vigyorgó Spanyolországból lehetne visszafogott, így biztosan nem. Ez volt, van és mindig lesz vad.

ruha vigyorgó Spanyolország

ruha vigyorgó Spanyolország

ruha vigyorgó Spanyolország

ruha vigyorgó Spanyolország

ruha vigyorgó Spanyolország

Azt is inspirálja a outfitovým videó .. :-)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás