EXTRA 20% Guess, CK, TH KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 410 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tipp a tavaszi outfithez no.2

  01. 05. 2017      Outfit Tips

Fesztivál szezon lassan indul, és mi felkészültünk, adunk pár tippet amely nem csak a a fesziválra viselhetô. Tökéletes outfit, a mindennapokra is amely igazán differenta. Ebben az outfitben ragyogni fogsz, többféle kombináció, a világ legnépszerűbb márkáitól, mint például a  Calvin Klein, Fornarina, Converse a Doca. Gyere, mutasd meg  " mit tudsz "

Bár az időjárás több mint áprilisi, de ez minket nem érdekel, nem hagyjuk hogy a borús idô, kedvünket vegye. Kisérletezzünk! Az idei szezon divat trend ötletes és vonzó, kényelmes és könnyű extravagáns. Ne félj, és tűnj ki a tömegbôl. Kombináljuk, farmerdzsekit, szoknyával és tornacipôvel, szuper trendi.

Tipp ruhában

Ha úgy döntessz, hogy derék szoknyát, farmer dzsekit, és ötletes sport melltartót, szeretnél viselni, és kicsit mellôzöd a klasszikus stílust, akkor jó helyen jársz melltartó Calvin Klein  és Doca nyaklánc tökéletesen kiegészítik egymást.

Az alapfelszerelés a kitűnô olasz márkától Fornarina  A Fornarina egy olasz márka, mely minőséget képviseli, elegáns és sportos divat, és egy csipetny extravagáns, erre a  bizonyíték erre az aszimmetrikus Fornarina szoknya magasabb rugalmas derék és zsebekkel az oldalán. A szoknya rövidebb elöl és enyhén fodros. Farmerdzseki nem klasszikus stílus, gallér nélküli, rugalmas anyagból készült. A színe pedig, bármilyen outfithez illik.

Mint már említettük az elején, a Fornarina extravagáns ruházat. Ehhez pedig nagyon jól passzol, a legendás fehér Converse  soha nem megy ki a divatból, és továbbá, kényelmes, hogy egész nap vagy akár éjjel bírd a bulit.

Nélkülözhetetlen kötelezô darab, minden nô számára. Ezért kiválasztottuk neked a Calvin Klein kézitáskát fekete és fehér kivitelezésben. Praktikus, stílusos, kis pénztárcával, egyszerűen ellenálhatatlan.  

Tipp ruhában

Tipp ruhában

Tipp ruhában

Tipp ruhábanTipp ruhában

Kézitáska Calvin Klein

Inspiráló videó ;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás