+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

TikŤakJinak- eredeti ékszerek régi órák - interjú

  17. 02. 2014      A divat világában

Ékszer fontos eleme bármilyen ruhában. Mark TikŤakJinak termel eredeti ékszerek órák közül. Hozzuk egy interjú a tervező Jane Nyergesovou:

Designérka Jana Nyergesová- TikŤakJinak Tervező John Nyergesová- TikŤakJinak

1. Hogyan meghatározott márka? Honnan jött az ötlet, hogy hozzon létre egy ékszer karóra?

A márka jött létre 2009 októberében, és TikŤakJinak a neve azt jelenti: „nézni másképp.” Ez egy cseh márka, és ezért tisztán cseh és valaki talán egy kicsit mulatságos nevét. Mark azonban elsődlegesen csak nézni, hanem újrahasznosítás mint ilyen, kínál ékszer nemcsak a régi órák, hanem bármely más anyag - pl. A régi részek a számítógépek, régi ékszer, törött törött kamerák és sok más már alkalmatlan tárgyak.

TikŤakJinak-ékszer komponenseket TikŤakJinak- ékszer alkatrészek

Inspiráció a születési jelek, a kombináció a régi dolgokat szenvedély és a kapcsolat létrehozásához. Ékszer volt a kezdetektől kizárólag személyes használatra, a nagy érdeklődés a részét a barátaimmal TikŤakJinak márka született.

2. Mióta van a márka a piacon?

TikŤakJinak márka a piacon 6 éves és hivatali ideje alatt elárasztotta a virtuális világban, gazdagodik sok ügyfelek és a vevők, és elterjedt a tudat sok ember az egész Cseh Köztársaságban. Amellett, hogy a forgalomba hozott termékekre, mint www.DifferentFashion.cz jött is mutatják többször televíziós, rádiós, nyomtatott és részt több kiállításon.

3. Milyen embercsoport szánják TikŤakJinak?

Eredeti ékszerek és kiegészítők márka TikŤakJinak tervezték, minden ember, akik nem félnek meg kell különböztetni a többitől. Ezek az emberek nem engedi nyakkendő divat diktálja, nem fél szakítani a konvenció, mint az új ötletek és megközelítések. Ékszer gyakran jellegzetes, szokatlan és eredeti, és természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni.

TikŤakJinak ékszer-baba TikŤakJinak- ékszer bross baba

4. Különösen milyen termékeket hozunk létre?

Ez egy sor klasszikus ékszer ženy- fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, fibulák, hanem a férfiak - mandzsetta, karkötő. Egy másik termék megrendelések kifejezetten egy adott vásárló. Más népszerű ékszerek és kiegészítők, mint ajándék is csípő lombik vagy antik ékszerek. Függetlenül attól, hogy bármilyen ékszer vagy divatos kiegészítő, mindig mindenki a saját megkülönböztető képességgel, történet és az eredetiség.

5. Ki mennyi időt, hogy hozzon létre egy ékszert?

Attól függ, hogy maga a termék és az ügyfél. Az új formáinak kialakítása és új típusú ékszerek, valamint a munka a szerződés létrehozásának folyamata tart még néhány nap vagy hónap, amely az ügyféllel közösen keresünk a végleges formáját ékszerek külön egyedi lépéseket annak érdekében, hogy az ügyfél teljesen elégedett. Azoknál a termékeknél, amelyeknél az eljárás jött létre, néha órák kérdése, de néha több napon keresztül. Ez mindig attól függ, a komplexitás, a méret és ékszerek kapható anyag.

6. TikŤakJinak áruk mindenki számára megfizethető?

Igen, ékszerek és kiegészítők mindenki számára elérhető. Ezek célja a különböző sorozatok, úgy, hogy minden ügyfél lehet választani aszerint, hogy azok képességeit. Néhány sorozat áll rendelkezésre több száz koronát drágább exkluzív egyedi darabok között 400-900 korona felett. Mindenesetre, ez mindig egy eredeti ékszert.

7. ékszer készül régi órák, néz, ahol ezeket?

Nagy forrás órák és egyéb tárgyak alkalmatlan barátaim és ismerőseim. Anyag, hogy kapok ilyen módon, azt használja, mindent diák az óra ciferníčky, borotvák, és hasznosítani mindent újra vissza az életbe.

TikŤakJinak régi ékszer a tárcsa TikŤakJinak- ékszer nyak egy régi számlap

8. Ha nézzük a régi otthon pl. Nagymama, felvehetjük Önnel a kapcsolatot, hogy Ön és mi tőlük, hogy hozzon létre egy modern dolog viselni?

Persze, ez egy gyakori kérés az én ügyfelek és azt mondhatom, hogy én ezt a munkát nagyon. Régi törött karóra fogja átalakítani az eredeti gyöngyszem, hogy mindenki tudja viselni részeként modern ruhában. Órák és kapcsolódó memória, aki a közelben feküdni az alján a fiókban, de ez még mindig veled, csak egy új megjelenés és egy új történet. Újra a régi nem kívánt dolgokat, és ad nekik egy új célt és új helye a modern világban.

TikŤakJinak-dial fülbevaló TikŤakJinak-dial fülbevaló

Ékszer márka TikŤakJinak lehet kapni itt: TikŤakJinak - eredeti ékszerek DifferentFashion.cz

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás