+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

„Tetőtől talpig” - Paulina meghatározott Desigual ihlette színes kolibrik

  09. 02. 2014      A divat világában

Kívül, ez több volt, mint a tavasz, mint télen, és már alig várom, élénk színek? Itt megkóstolhatja egy sor kiegészítők az új kollekció Desigual tavaszi / nyári 2014 tele friss, színes és eredeti tervek teljes játékosság. Paulina téma a sorozat tele virágokkal, mandalák és pedáns játék egy különösen színes madarak.

Paulina sorozatban 3 zacskó különböző méretű és formájú, 2 féle pénztárcák és sál 2.

Desigual Bowling Mirror Paulina Bowling Mirror Paulina forrás: www.DifferentFashion.cz

Bowling tükör Paulina kifejező színes Desigual kézitáska barna műbőr betétekkel. Erszényes hajthatjuk a kézben, vagy a vállon. A fő zseb van egy cipzár és belül több kisebb zseb. Az előlapon a zsák Desigual fényes nyomatokat, madár rátét és két kisebb zseb.

Bandolera Paulina forrás: www.DifferentFashion.cz Bandolera Paulina forrás: www.differentfashion.cz

Bandolera Paulina- gyakorlati crossbag Desigual kombinációja szövet és barna bőr. A fő zseb van egy cipzár és belül több kisebb zseb. Az előlapon a zsák két kisebb zseb a kis tételek és rátét. Hevederrel lehet átméretezni kézitáska.

Newtokyo Paulina forrás: www.differentfashion.cz Newtokyo Paulina forrás: www.differentfashion.cz

Newtokyo Paulina- vidám Desigual kézitáska merész színek és barna műbőr részleteket. Kézitáska úgy tervezték, hogy illeszkedjen a kezében, vagy a vállát. A fő zseb van egy cipzár és belül több kisebb zseb.

Paulina pénztárca forrás: www.differentfashion.cz Paulina pénztárca forrás: www.DifferentFashion.cz

Pénztárca Pauline - textíliák pénztárca Desigual barna műbőr betétekkel. Pénztárca egy cipzár körül a területet tartalmaz 10 rekesz kártyák és lehetőség a további dokumentumokat. Egy kis zseb cipzárral. A méretei a pénztárca Desigual: 20 cm x 10 cm x 3 cm.

India pénztárca Paulina forrás: www.differentfashion.cz India pénztárca Paulina forrás: www.DifferentFashion.cz

Wallet Paulina- India is szövetből készült, a mesterséges bőr a rögzítő elemek és a fő szabadalom. Belül 13 rekeszes kártyák és zseb további dokumentumokat. Zseb egy külön cipzáras. A méretei a pénztárca Desigual: 20 cm x 11,5 cm x 3 cm.

Paulina sál Forrás: www.differentfashion.cz Paulina sál Forrás: www.DifferentFashion.cz

Paulina- tarka kendő sál nagyobb méretekkel geometrikus minták, motívumok virágok mandalák. Sál mérete 200 x 100 cm-es

Cuello sál Paulina forrás: www.differentfashion.cz Cuello sál Paulina forrás: www.DifferentFashion.cz

Sál Cuello Paulina- Női lehűlni sál egy kör alakú a hüvelyt a márka Desigual. Boldog nyári színek felcsillan a megjelenés. Méretek kerülete 200 cm, szélessége 75 cm.
Mindkét Desigual sál 100% poliészter.

Tekintse meg a videót a készletben Desigual:

Reméljük oldania Desigual között kolibri és a színes virágok citrus szeretett. Ezek a darabok az új kollekció tavasz / nyár 2014 már raktáron lévő www.DifferentFashion.cz.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás