+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

,, Tetőtől talpig „- helyezze Ishburi Desigual ihlette egzotikus virágok

  19. 03. 2014      A divat világában

Te meg túlságosan, hogy ő ki tavasszal, hanem télen? És akkor lassan, de biztosan lesz frissíteni a szekrény színek? Csak az Ön számára egy sor kiegészítők az új kollekció Desigual tavaszi / nyári 2014 nevű Ishburi. Ez a sorozat tele van vad egzotikus virágok, amely tartja magát az a szemét, és szeretni fogod, mint mi.

Desigual Ishburi sorozatban 4 zsák különböző méretű és formájú, pénztárca , sál és karkötő .

Desigual meghatározott Ishburi Desigual meghatározott Ishburi

Kabelka Desigual Bandolera Ishburi zdroj: www.differentfashion.cz Kézitáska Desigual Bandolera

Az első zsák Desigual Bandolera Ishburi - gyakorlati crossbag Desigual kombinációban szövet és barna bőr. A fő zseb van egy cipzár és több kisebb zseb belsejében. Az elülső oldalon táskák, majd két további zseb a kis tételek. Szíj mérete módosítható az erszényt.

Kabelka Desigual London Medium Ishburi www.differentfashion.cz Közepes táska Desigual London Ishburi www.different.cz

Tovább pénztárca Desigual London Ishburi Medium - Ez a különleges táska nagyon praktikus. Ez már sok zseb az elülső oldali a szabadalom, a cipzáras zsebbel és ingyenes. Így a hátsó oldali, ahol négy laza zsebek nélkül rögzítő. Belül a táska több kisebb zsebbel. Az erszényes hajthatjuk a kézben, vagy a vállon, ahol beállíthatja a szíj hosszát.

Kabelka Desigual Tokyo Ishburi www.differentfashion.cz Desigual kézitáska Tokyo Ishburi www.different.cz

Desigual kézitáska Tokyo Ishburi - ez a színes táska, műbőr betétekkel 2 zseb a külső és a fő zseb is tömöríteni. Belül ismét több kisebb zseb a kis tételek, és egy telefon. Erszényes hajthatjuk a kézben, vagy a vállon.

Kabelka Desigual Mc Been Ishburi www.differentfashion.cz Kézitáska Desigual Mc Been Ishburi www.differentfashion.cz

Az utolsó típusa táska Desigual Mc Been Ishburi - ez a vidám táska egyedülálló köszönhető, hogy a szabadalom első zseb alakú, mint egy pillangó. Kézitáska van egy másik cipzáras zseb és két hátsó zsebbel oldalon is cipzár. A belső tér a zsák tele van kisebb zsebbel. Erszényes viselhető 3 způsoby- a kezét a vállára, vagy a vállon, állítható pánttal.

Peněženka Desigual Indie Ishburi www.differentfashion.cz Wallet Desigual India Ishburi www.different.cz

Nem volt pénztárca nem lenne hiányzó pénztárca Desigual azonos motívumot. Ez történt a szövet és barna bőr. A főkapcsoló a szabadalmi és a belső 13 rekesz kártyák és egy zseb a kiegészítő dokumentumokat. Zseb egy kétágyas és egy cipzár.

šátek Desigual Ishburi www.differentfashion.cz Desigual sál Ishburi www.different.cz

A nagy mellett, amit nem szabad elfelejteni egy sálat. A teljes felszerelés dallamok és eleganciát kölcsönöz neki. Ishburi sálat, ami ugyanaz a design ragyog rajta sokszínûségét. Ez egy derékszögű alakja és méretei 200x100cm.

Náramek Desigual Ishburi www.differentfashion.cz Desigual karkötő Ishburi www.different.cz

A legújabb beállítása Desigual Ishburi készlet 3 karkötő élénk színek virág motívum.

Ezzel a design, az úgynevezett Ishburi akkor nem hagyhatja figyelmen kívül. Tehát szekrény frissítse ezeket a darabokat az új kollekció Desigual tavaszi / nyári 2014 , amely most vehet www.DifferentFashion.cz

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás