+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tervező csizma, divatos kiegészítő hálás

  27. 08. 2013      A divat világában

Boots eredetileg készült a speciális cipő elleni védelem a víz és a sár. Ki gondolta volna, hogy válnak nélkülözhetetlen darabja cipő kabinet?

A kusza színek, minták, típusok és magasságok nem könnyű navigálni. Ez nem olyan gumicsizmát! Kiválasztásánál ügyeljen arra, hogy a nem csak az esztétikum, hanem a minőség. Az azonban biztos, hogy csizmát Melissa .

Melissa cipő kollekció ősz / tél 2013 Cipő Melissa a gyűjteményből ősz / tél 2013, vagy akár csizmát lehet szexi

Brand Melissa erre őszi-téli szezon készített egy vadonatúj modell 1. 2. modell Melissa Riding hoz egy praktikus és elegáns cipő egy, mind a lovas design. Első pillantásra ezek designer csizma Melissa, a második pillantásra gyakorlati csizmát. Lovaglás modell ügyesen áll egy puha kis és nagy csizma kivehető hüvely. A hüvely hozzácsíptetjük a cipő révén egy műanyag csík, amely be van kapcsolva a talp. A hölgyek szélesebb borjú által kidolgozott vissza a hüvely áll gumi abroncsok könnyebb egy teljes hosszúságú cipzár.

Melissa lovaglócsizma Melissa lovaglócsizma

A magasabb ár ezen csizma megváltott gyakorlati alkalmazása nélkül - kitámasztás ezt elegáns modell fog megfelelő lábbelit kell lennie a lazább nadrág. A hüvely fordítva cipő hatni a közel jeansům vagy nadrágot. Első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez nem egy közönséges csizma, de a választás és elegáns cipő jóindulatú napon az ősz és a tél rossz időben.

Ön nagy designer csizma túl extravagáns? Hit alacsony ló! Melissa modell Protection elegáns cowboy csizma, kortalan klasszikus. Ők több színben kapható. A barna színű és fekete egyaránt műanyagból egy patina. A velúr, hagyományos műanyag cipők Melissa velúr felső réteg kaphatók szürke színű kerozin. A magassága fölött a boka között cipő alkalmas nadrág. De szupermodell Alessandra Ambrosia ezek a luxus csizma szoknya ruhák is, mit mondasz?

Melissa Cipő és Alessandra Ambrosio Luxus csizma Melissa és Alessandra Ambrosio

Melissa cipők védelme kerozin szín Melissa csizma védelme kerozin szín

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás