+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Télikabát. Mi a helyzet akkor mondani?

  27. 01. 2014      A divat világában

Azt mondják, az első benyomás mindig van egy csomó ember megszűnik. Akarod tudni, hogyan kell beszélni a szín és a stílus a kabát? Így olvasni.

Lényegében a március végén lesz kabát a legjobb társ bárhová is megy. És nem csak a gyakorlati szempontból, de a fő vizuális eszközökkel a legtöbb ember találkozik. Statisztikailag kimutatható, hogy az első benyomás alakul után már körülbelül 0,6 másodperc. Az ünnepi szekrény, vagy egy ruhát egy párt az Ön számára mostanáig állt talán a legfontosabb felszerelés, de a valóság az, hogy csak akkor látni az emberek, akik akkor sem tudják már, vagy azok „szociálisan fáradt”. De azok számára, akik nem tudják, hogy személyesen és véletlenül találkozik az utcán, akkor a felső világos meghatározása. Mi a helyzet akkor Mondd a kabátod?

Forrás: google.com Forrás: google.com

Duffel kabát

Azt mondják, hogy ez egy ilyen „Peter Pan” kabátok. A fiúk és a lányok, akik nem akarnak felnőni, úgy néz ki, csinosabb és ideális, ha csinálsz egy kreatív munkát, te egy kicsit giccses típusú vagy serdülő korban. Éppen ellenkezőleg, ez nem a legjobb ötlet, ha építeni a karrierjét, mint egy stylist az irodában. Gyakorlatilag kényelmes motorháztető és zsebek nagy mennyiségű hasznos lehet a vásárlás doboz sört, és várja a éjszakai busz, de ez a kép kívánt projekt?

Forrás: google.com De még kapucnival néha meg elegánsabb. Szükség van a szelektív. Forrás: google.com

viharkabát

Viharkabát már nem egy lehetőség, hanem egy szimbólum. Christoper Burberry döntő szerepet játszott meggyőzni a brit nők, hogy az ilyen típusú szőrzet nagyon kívánatos, mint egy divatos kiegészítő, nem pedig szerepet játszott védelem az eső. Emlékezz ázott köpenyét, amely elrejtette a szekrénybe, és a nagymama? Tehát most újjászületett. A hízelgő vágások és dinamikus határai is a hit ebben a szezonban.

Forrás: google.com Kabát viharkabát. Forrás: google.com

Desigual szőrzet eredeti Marian eredeti színét Desigual kabát Marian

csuklyás katonai zubbony

Ahhoz, hogy az utcagyerekek, de ugyanakkor, hogy a bájos? Amerikai énekes és rapper P Diddy állt az arca ennek a látszólag nevyřešitelnému puzzle, parkok fehér szőrzet a motorháztető kiment. Nem volt, de az összes média oldalán účinek- széldzseki, arany cipzár és műszőrme jelent meg úgy néz ki túl kopott kabát, mint tökéletes „farok” a gettó. De ha úgy dönt, a megfelelő ruházatot, akkor alkalmi kabát és eredeti.

parka Modern télikabát. Forrás: google.com

bőr ujjú

Vogue olvasók, hogyan lehet felismerni ebben a szezonban a 50kroků? Lesz bőr ujjak a kabátját! Ez a nézet volt látható számos kifutókon ezen a télen, idézi elkötelezettség és a szeretet a divat. Sőt, nem túl sokat várni több életet, mint ebben a szezonban, tehát úgy néz ki, hogy a viselője töltötte egész jövedelme a hóbort, és tényleg ossza el a búzát a pelyva.

Forrás: google.com Kabát bőr ujjú. Forrás: google.com

Van kedvenc darabja a szekrény, és megtalálta ezt a cikket? Tekintettel arra, hogy még megy oldschool télikabát viselése modern és jól néz ki, és akkor nem kell szégyenkeznie, ha elrejti a szekrényben kedvenc idősebb egy kicsit, és tudja, hogyan kell viselni;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás