−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 25 óra múlva 17 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

TÉLI CSIZMA ERRE A SZEZONRA

  11. 12. 2018      Different TV CZ / SK

Női téli csizma

A Different TV mai epizódjában olyan téli csizmákat mutatunk, amelyek biztosan nem fagyasztják le a lábujjaidat. Nyilvánvaló, hogy a tél itt van, akár akarjuk, akár nem. El kell fogadnunk és fel kell készülnünk rá. Akik nem nagyon szeretik a telet, azok nagyobb valószínűséggel fegyverkeznek fel ellene. És ebben fogunk ma segíteni!

Létezik egyáltalán egy szép téli csizma? Valószínűleg Ön is feltette már magának ezt a kérdést. A válasz? Igen, léteznek. Összegyűjtöttünk négy márkát, amelyek meggyőznek arról, hogy a téli csizma lehet szép, stílusos, elegáns... Nos, tényleg megfelelnek neked.

Toms, Converse, Emu, Crocs. Ők azok, akik megdöntik a mítoszokat és a bevett divatrendeket. Megmutatják, hogy egy cipő lehet igazán minőségi, stílusos, elegáns és gyönyörűen meleg. Ezért döntött úgy ez a szent négyes, hogy felszerelik cipőjüket, csúszásmentes talppal ellátott papucsot. És ezt különösen akkor fogod üdvözölni, ha jeges az út.

Még több Tudj meg többet új videónkból, amelyben egy gyors ötperces áttekintést készítettünk arról, hogy mit ajánlunk neked, és mit nem szabad kihagynod a cipőszekrényedből a 2018-as télre.

Férfi téli csizma

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?