+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Téli Crocs - száraz és a hó

  03. 01. 2017      A divat világában

Biztos vagyok benne, egyetértenek abban, hogy nélkülözhetetlen darabja téli ruhák egyedülállóan meleg csizma. Cipő, amelyek a kiváló minőségű anyagok, és amelyben mi nem lesz hideg. Azt mondják, és az is igaz, hogy a hőt a láb az alapja.

Tudod, hogy a Crocs márkájú, híres műanyag klumpa, hogy talán mindannyian valójában rendkívül kényelmes és többfunkciós. Brand Crocs több éve, hanem egy innovatív darab - papucsot, balerinák, ékek cipő, gumicsizma, vagy hó csizma. És Snow Ebben a cikkben fogunk összpontosítani.

Crocs

Snow Crocs tökéletes társa a téli sportok. Ezekben cipő lesz kényelmes és meleg, és ez több okból is. A szabadalmaztatott Croslite anyag a maximális kényelem és a könnyű töltött nejlon felső biztosítja az abszolút melegség és gumitalp megakadályozzák veszélyes esik.

Crocs

Egy másik típusú snowboots extra meleg szőrme, amely belsejében egy nylon felületét. Ellenáll a nedves és hideg. Ezek cipők Crocs az előnye a kettős kényelmet. Van egy hab ágy hab egyedüli vagy bennük lehet menni hegyi túrák.

Crocs

Azonban, ha inkább egy elegáns darab, és nem fél kísérletezni egy kicsit, az Ön számára ez a fajta egy kézenfekvő választás. Kombinációja, fényes felület, bozontos szőrzet egy luxus hangulatát. Minőség és kényelem nem is kell leírni újra.

Crocs divat márka nem felejtette kényelem és a legkisebb, az eredeti hó csizma elegáns hercegnő.

Crocs

Crocs

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás