−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 43 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Tavaszi kedvezmény 15%

  22. 03. 2021      A divat világában

Kombináljuk a virágmintákat, a fellángolt vágásokat és a összetéveszthetetlen színeket a tavasszal. De ez a tavasz más. Továbbra is meglep minket a fagyos hőmérséklet, a hózápor, és a jelenlegi járvány miatt továbbra is otthonunkban vagyunk. Hogy mi lesz holnap vagy másnap, bizonytalan, csakúgy, mint az időjárás-előrejelzések.

De az biztos, hogy mégis boldoggá akarunk tenni. És hogyan lehetne másképpen kedveskedni a divat szerelmeseinek, mint a vásárlás kedvezményével? Tehát van még egy kedvezményünk az Ön számára, 15% szinte mindenre!

Örömet okozhat a tavaszi kollekciók híreivel, de akciós darabokkal is. Ezután csak annyit kell tennie, hogy beírja az "EXTRA15" varázslatot a kedvezményes utalványok mezőbe, és kattintson az "Apply" gombra . Ezután az összeg kellemes 15% -kal csökken, mintha egy gallyat lengetne, és ez mosolyt varázsol minden vásárló arcára.

TRACKS TREND

De azt mondod, hogy még a jelenlegi helyzetben sincs esélyed új divatdarabokat szellőztetni és megmutatni? Ne aggódjon, ez a tavasz, amelyet a legtöbben otthon töltünk családi körben, még mindig a tornacipő parancsnoka! Igen, jól hallod! A lét kényelme, szabadsága és könnyedsége érzi az elkövetkező hónapok divatját.

Szép anyagok, túlméretes szabások és diszkrét minták találhatók a nadrágban , a pulóverben, a nadrágban és az alap pólóban , amelyekben olyan nagyszerűen érzi magát. Velük olyan világvezetők jelentek meg , mint Calvin Klein , Tommy Hilfiger és a GAP, és mindannyian az Ön számára állunk rendelkezésére.

Engedjen ennek az új trendnek, amely nemcsak otthoni célokra szolgál. Ilyen tréningruhában magabiztosan mehet ki, mert nem csak jól lesz benne, hanem belevág. Hidd el, hogy annyira szeretni fogod őket, hogy nem akarod elhagyni őket. Melyiket szeretnéd?

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?