+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Tartsa a kupakot

  10. 11. 2016      A divat világában

Vajat a fejedre, senki nem akarja, hogy de fárasztó egy elegáns kalap vagy sapka? Ez egy másik, és a legtöbb kellemes dolog. És mivel a nap kényelmetlenül hűvös, itt az ideje néhány divat takaró fejek touch.


Talán gyűlölt, mint egy gyerek, ha bejön az anya fejsapka akkor demonstratív levette, amint te szem elől. Ma ,, de nem hat baklövést „és ,, a különböző” darab akkor szeretné viselni önként!


Ön több játékos típus, és nem félnek, hogy kitűnjön a tömegből? Reach Bobble! És felejtsd el a gondokat, hogy Ön, mint a sapka illik, ha valaki az arcát, és pufók, vagy több életkorának megfelelő! Képzelet és stílus félreérthetetlen korlátok és sapkák Desigual első látásra szerelem csak te, hanem a környezetét. És hála a megkülönböztető rojt senki sem hagyhatja figyelmen kívül sem a zsúfolt téren.

Ha azt szeretné, hogy „hit” sapkát, mint a nyáron, van egy csodálatos tip. Meleg sapka Doca ideális hideg napok, és alkalmas a sport és alkalmi ruhát, csak válassza ki a színt.

A dallam a hullám bájos Frenchwomen. Ellenzős, mint olyan sokan nem értékelik, a márka Doca de ez azt mutatja, hogy mi kellene.


Szeretné kipróbálni valami új és szokatlan? Válasszon egy Doc sapkák lovas stílus, ami már nem viselnek csak az istállóba. Csak csak jobb, hogy összekapcsolják a ruhát, és megy művészi kerékpározás város.

Talán sikerült meggyőzni arról, hogy a sapka nem praktikus darab a hideg napok. Ez egyre divatos kiegészítő, amely akkor biztosan nem hagyja ki! És ne felejtsük el, hogy ne csak a fejét, de a fejemben. ;-)

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás