Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 44 óra múlva 57 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tárolja cipő, eredeti kreativitás!

  25. 06. 2013      A divat világában

Azt mondják, hogy a ruha teszi az embert, és a cipő király ruhát ... mi hozza meg tippeket kreatív tárolására a királyok és királynők birodalmában cipő.

Sokan egy gyenge a cipő, akkor tudjuk, hogy meg kell hagyni az ajtót, de egy idő után már kezdenek felhalmozódni. Még több belőlük, mint a cipő viseli el? P odívejte A kreatív tippeket, hogyan kell tárolni cipő.

pbargain8_1411770c

Légy kreatív!

Nézz körül otthon a dolgokat, hogy fel lehetne használni a szokatlan módon. De még az alapfelszereltség vagy akár szórólapok is, hogy egy különleges hely a tárolásra.

cipő tároló lépcső

Cipő tárolható a szokásos módszerekkel. Első pillantásra sok a hulladék mennyisége felújított és használt, mint egy cipő.

raklap cipő org

Sokoldalú raklap is alkalmas a termelés eredeti polcok, a tárolás, a másik új ötlet is egy cipő készült ovális doboz. Ezekben a dobozokban árulják, például illatos balerina Melissa .

c8bdd9ec4b6b2a0f8f4792edc68d8463

Szerezd meg a cipőt le a földre! Ahhoz, hogy hozzon létre egy hűvös kijelző bottal csíkok a falon, és egyszerűen tegye a legjobb darabokat.

shoestorage

Te nem tudod, milyen cipőt egy másik szezonban? Egyszerűen helyezze a mennyezet!

cipő-tartó-architectureartdesigns

„Cipő szekrény függöny”. Van kis helyet, és ne hagyja cipő kijelző? Tedd őket a függöny mögött :)

Clever-Ways-To-Store-Your-Cipő-architectureartdesings

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás