AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Szoknya alapjául női szekrény

  14. 08. 2013      A divat világában

A szoknya egy jel a nőiesség és az elegancia, de az utóbbi időben azt látjuk őket az utcán, még kevésbé, hogy kárára nadrág és lábszárvédő. Pants megbocsát borotválatlan lábakkal narancssárga bőr a háton és a combon, és biztosítja a kényelmes illeszkedést. De nem szégyen? Szoknya illik mindenkinek, csak hogy tudja viselni.

Szoknya örök és időtlen, jól megválasztott szoknya lesz a divat asszisztens évekig. Ha úgy dönt, a megfelelő vágás! Akár egy teljes nőies formák, rövidebb lábak, vagy fordítva van egy csomó nagy jelentősége van a megfelelő kiválasztását és a siker garantált.

Victoria Beckham divatdiktátor - bal áčková szoknya, jobb ujján elegáns szoknya Victoria Beckham divatdiktátor - bal áčková szoknya, jobb ujján elegáns szoknya

Szoknya és tűsarkú világosan összetartoznak. Ha nem hosszú Maxis feltétlenül javasoljuk, hogy vegyen egy szoknya vagy sarkú cipő sarokpánt. Boots, illik minden nő és vizuálisan nyúlik a lábát, ami nem egy rossz dolog :-)

Ha kisebb, akkor az Ön számára megfelelő miniszoknya , hossz combközépig, vagy csak a térd fölött. Engedheti meg magának, minden szín kombinációja és minták, a gyűrődések. Ami fontos, hogy ragaszkodik a rövidebb hosszúságú.

Desigual Női szoknyák Női kisebb termetű Desigual Női szoknyák Női kisebb termetű

Megvan a klasszikus női formák, a karcsú derék és a csípő szélesebb? Válassza hüvely szoknya, amely kiemeli a nőies alak. Ha hüvely szoknya óvatos anyag. Válasszon keményebb kötésű egy kis elasztán, amely megbocsátja kisebb szabálytalanságok a szervezetben. Teljesebb nőies formák is alkalmas beburkoló szoknya vagy extravagáns aszimmetrikus darabok.

Helyesírás csomag szoknya esett és világsztár - Heidi Klum, Blake Lively és (Forrás: google.com) Helyesírás csomag szoknya esett és világsztár - Heidi Klum, Blake Lively és (Forrás: google.com)

A fiúk számok, karcsú enyhe derék legalkalmasabb áčková szoknya . Szoknyák elterjedt idézi nőies alak garantált. Ne félj, vagy hullámosra gyűrt szoknya vagy léggömb.

Áčkové szoknya Desigual számok a fiúk Áčkové szoknya Desigual számára fiús számadatok

Hölgyeim, ne feledd - szoknya alapján női gardrób, légi elegancia és az érzékiség. Akár büszkék vagyunk, 90-60-90 alakja, vagy sem, a szoknya engedheti meg magának mindannyiunknak. Most már tudja, hogyan kell csinálni :-)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás