−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 40 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Culito from Spain ruhák - ôszi/téli új kollekció 2018

  15. 10. 2018      A divat világában

Már itt van! A spanyolországi Culito népszerű divatbemutató új gyűjteménye itt található. Alszunk és remegünk, a hölgyek, a nők és a hölgyek ebben a gyűjteményben szó szerint ragyognak. Bár a sötétebb, tompa színek jellemzőek az őszi időszakban, mindenütt színekkel csillognak, és egyáltalán nem aggódnak. És mivel a ruhák alapulnak egy szekrénynek minden nő számára, elhatároztuk, hogy az egész cikket Spanyolországból Culito-nak szenteljük .

A spanyol Culito spanyol márka nagyon élénk, ezért hölgyek, valószínűleg megszokták. Kevesebb darabot talál ebben a gyűjteményben. Meg kell mondani, hogy a márka tervezői nem felejtik el a jelenlegi divatirányzatokat, ezért ne aggódjon, hogy nem voltál benne. Akár hosszú ruhát, midi vagy mini hosszt, nyakkivágót vagy turtlenecket választasz, akkor biztosan nem hagyja ki Culitót.

A trendek tehát divatosak és minden típusunk van. Ami az anyagokat illeti, ebben az évben nem fogsz ellenállni. A legszebb, könnyű és minőségi minden darab. Egyes ruhák könnyűek és erősebbek, attól függően, hogy hol és mikor húzza őket. Akár egy labda, akár munka közben, a fantáziák nincsenek beállítva. Vessünk egy pillantást arra a pompára.

ruhát Culito Spanyolországból

ruhát Culito Spanyolországból

ruhát Culito Spanyolországból

ruhát Culito Spanyolországból

További inspiráció található a következő munkánkban Különböző TV-ben !

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?