−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 26 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Szeretnénk boldoggá tenni! 15% kedvezmény és ingyenes szállítás.

  01. 03. 2021      A divat világában

A mulatság ebben a nehéz időszakban gyakorlatilag kötelesség. Arra gondoltunk, hogyan tudnánk tetszeni neked ... Mi tetszene minden vásárlónak? Kedvezmény! És így megint van a jen neked. 15% kedvezmény a szuper divatos darabokról, még azok is, amelyek már le vannak engedve.

Tehát, ha tetszett egy szép meleg pulóver, de habozott, mert bár a sebek még mindig hidegek, a tél véget ér, most már nem kell habozni, bemelegedhet benne a következő napokban, mert az ár kedvezőbb lesz.

De a raktár már nagyon gyorsan tele van a tavaszi és nyári szezon híreivel, amelyek kopognak az ajtón. Nézze meg a Moodo márka új tavaszi ruháját, vagy például a kényelmes, időtlen Calvin Klein cipőket. Nem szabad kihagyni őket a cipődobozban.

A Tommy Hilfiger kiegészítők sem kerülhetik el figyelmét, mert az új szezon kézitáska-formatervei mindenképp megérik, valamint új új illatok otthonába , a népszerű Yankee Candle márkától , amelyeket szívesen a legjobb ajándéktippek közé sorolunk. szeretteinek.

fő-

15% kedvezmény és ingyenes szállítás postai rendeléssel

Már szerepel a kedvence a kosárban? Tehát ne felejtse el beírni a "SZÁLLÍTÓSZoba" varázsszót a kedvezmények és utalványok mezőjébe a megrendelés első lépésében . Ezután csak kattintson az "alkalmazni" szóra, amely a doboz mellett jelenik meg, és 15% kedvezmény a tiéd!

És miért a kedvezménykód egy "kézbesítő szoba"? Ez egy újabb öröm számunkra. Mától ingyenes kedvezményes szállítást is kap, ha a rendelése meghaladja a 300 CZK-t, és a Mailroom-ot használja. A csomagokat házhoz vagy a 4000 kézbesítési pont bármelyikébe eljuttatja.

Sajnos a 15% -os kedvezmény nem használható a Desigual és az Anekke márkákra. Köszönjük megértését, legközelebb örömmel tölt el minket ezek a márkák::)

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?