−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 24 óra múlva 46 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

SZERETJÜK ANEKKE

  16. 05. 2019      Different TV CZ / SK

ANEKKE

Egyszerűen imádjuk Anekkét itt a Differentnél. Raktárunkat gyönyörű darabok díszítik, amelyeket egyszerűen muszáj bemutatnunk a mai DifferentTV-ben. Nincs más lehetőség. A 2019-es tavaszi/nyári új kollekcióban rendkívüli darabok várnak rád!

Anekke ebben a szezonban elsősorban a Jane és India alkollekciókra összpontosít. Ezért ma részletesen ismertetjük őket, és elmondjuk, miben különböznek egymástól. Ha készen állsz, mondd ki hangosan - Szeretem ANEKKE!

Simcha és Nicole a DifferentTV ezen epizódjában tényleg mindent bemutatnak neked. De hogy egy kicsit tovább tartsunk titeket izgalomban, olvassunk együtt egy részletet egy rövid történetből, amely egy Jane nevű kislányról és egy gyönyörű kislányról szól. spirituális föld, amit Indiának hívnak.

Jane

"Egyszer egy kislány, aki szeretett olvasni. Én voltam az, Jane. Sok ember számára a könyvek olvasása sokkal több mint hobbi. Ez egy módja annak, hogy elmeneküljünk a valóság elől, hogy más életet éljünk, hogy álmodjunk anélkül, hogy be kellene csuknunk a szemünket. És számomra ez egy varázslatos kis aktus, amelyet a világ bármely pontján, a nap bármely szakában élvezhetek."

Ezek a gyönyörű szavak teljesen megragadják azt, amivé Anekke Jane válni akar. Szóval, tudod már, hogyan fogsz találkozni vele?

India

"A világot felfedezésre teremtették. Ezért vagyok kalandvágyó lélek, aki új helyeket akar felfedezni, és továbbra is gazdagodni akarok mindazokkal az élményekkel, amelyek olyan helyeken várnak rám, ahol még soha nem jártam. Mert ha egy hely, egy nép és annak szokásai részévé válsz, sokkal emberibb, empatikusabb és érzékenyebb tudsz lenni. Lelkesedéssel és a spirituális utazás iránti vágyammal érkeztem Indiába."

Mi a helyzet Indiával? Tudod?

Merülj el az álmok világába, mert mindenki álmodhat, bármely életkorban. Az álmok és a képzelet az első nyomok, amelyek alapján Jane-t és Indiát meg lehet különböztetni egymástól.

ÚJ JANE ÉS INDIA KOLLEKCIÓ


Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?