+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Imádnivaló az Anekke új kollekciója

  07. 05. 2018      A divat világában

A spanyol divatos Anekke 2018 tavaszi / nyári új gyűjteménye teljesen isteni. Két részgyűjteményre oszlik: Liberty és Venezia. Minden bátor, magabiztos és divatos hölgynek, hölgynek és hölgynek, aki stílusban, utazási szellemben él, és nem fél sem eredeti darabokat viselni. Vessünk egy pillantást az új gyűjteményre "a fogon".

Az Anekke nagyon élénk márka, és minden gyűjteménynek van egy nagyon sajátos szubkultúrája, amely nagyon megkülönböztető stílusa. Már elmondtuk Önnek az Anekke előző cikkében szereplő konkrét történeteket. Az Anekke márkában számos divatkészletet lehet bemutatni. Mint például kézitáskák, hátizsákok, notebook táskák, pénztárcák, tokok, kis kereszttáskák, esernyők, tollak és ceruza . Röviden, és bármit is kell magával vinnie minden nap, az iskolába vagy csak véletlenül.

Miért szeretjük Anekke-t ? Talán azért, mert ez a dizájn, atipikus jelzés, részletgazdagsággal. Ez azért is, mert nagyon jó, praktikus és időtlen darabokat gyárt. A kézitáskák és a pénztárcák mindig jól kialakított és főként gyakorlatilag strukturált, kiváló minőségű anyagokból készültek, ezért ne aggódj, hogy nem tartanak sokáig. És főleg azért, mert az Anekke márka eddig kevéssé ismert hazánkban, és így egyszerűen egyedülállóak vagyunk, amikor a darabjainkat hordozzuk.

Anekke kézitáska

Anekke kézitáska

Anekke hátizsák

További inspiráció és egy konkrét történet a 2018 tavaszi / nyári gyűjteményről megtalálható a különböző TV-ben készült videóinkban !

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás