Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Szeretem a gyerekeket Desigual

  16. 11. 2016      A divat világában

Ön egy anya, hogy a korábbi függőség vásárlás elegáns ruhák maguknak váltott megszállottság divat darab utódaik? Olvastad-e vagy mi lesz átok valaha elkezdte olvasni ...

Mindannyiunknak tudja, hogy ez többnyire hűvös néhány hónapig. Gyermek növekszik villámgyorsan, így az összes ruhát, amelyben jég a szekrény (ami egy hatalmas három gyűrűt kétszer több, mint a szekrény és három másik barátjukkal együtt) egyszerűen nincs esélye, hogy még unosit. De ki ennek ellenállni? :-) Aranyos kendők miniatűr méretű, és így az eredeti design - ez nem a gyerek kell a többiek is látni, hogyan illik rá! Tehát csodálom, inspirálja, és nem próbált ellenállni a gyűjtemény gyermek ruházat Desigual az őszi / téli 2016.

A legkisebb, amely még mindig nem érti, de ez nem ok arra, hogy miért fosztja meg nenavléknout a nadrágot, vagy a faiskolák, ahol nem csak kényelmes, de garantáltan őket minden dicséret (vagy akik kiválasztották őket).

Gyermekek nadrágját Desigual

Van meglehetősen nagy gazember vagy egy későbbi divat ikon már elrejti a babakocsi? Még azok a márka Desigual gondolja, minden évszakban. Egyes férfiak nem hajlandók divat gyermekkora óta (szégyen, nem ?;)), színes és eredeti ruhát fiúk márka Desigual De a fiúk szeretik! Kapja meg a játékosság és ebben a gyűjteményben, valamint a „skejťáckým” stílusban.

Desigual Boys pulóver

A nő egy kis hercegnő otthon, modell, parádnice ahogy kellene? Akkor ez lehet szerelni nem szabad kihagyni ezeket a darabokat, arany kiegészítők, flitterekkel és fodrokkal. Ez egy kis ruhát a csillagok, mint megtenni.

Lányos Desigual

Szintén új reverzibilis pulóverek Desigual gyerekeknek! Patinás a kisbaba, és csak nincs rájuk tartalék ruhát - csak kapcsolja pulcsik és szórakoztató továbbra is.

Lányok kétoldalas pulóver Desigual

Reméljük, élvezni az új kollekció gyermek ruházat Desigual benyomást, mint nekünk, hogy it'm nem egyedül ... Mert tudjuk jól, hogy akkor is, ha a gyermekek, mint a düh, másznak a térdén, fák, homokozók, viselni a csökkenő ebéd , fagylalt, csokoládé vagy esik magukat, bármilyen anya (és néha az apa), amely nem hagyja abba a vágy, hogy a ruha a legújabb divat trendeket. :-)

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás