+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Supermodel az iskola verekedő neki megjelenés

  10. 12. 2014      A divat világában

Flekatým a szupermodell test és az arc. Ez egy húsz Chantelle Brown-Young. Szinte ébredt egész életemben vzheledem figyelmet. Sajnos, nem pozitív. Ő környezetében nevetett és ušklebovalo a betegsége miatt.

Chantelle Brown-Young Chantelle Brown-Young

Amikor Chantelle 4 éves volt, így neki, mutatott nagyon kellemetlen betegség, az úgynevezett vitiligo. A betegség jellemzője az a tény, hogy az egész test veszít bőr pigment. Sötétedés után a test Chantelle Így kezdett kialakulni fehér foltok, ami jól látható volt.

A betegség vitiligo nem fertőző bármilyen módon, de az emberek körül az emberek ezzel a betegség mindig tartják a stílus a „leszek jobb, ha óvatos.” És, hogy Chantelle küzdött egész gyermekkorát és fiatalságát. Gyermekek iskolai terrorizálják őt még akkor is, mindig magára vonta a figyelmet, és az volt az ideális célpontot.

Chantelle a Desigual Chantelle a mintegy Desigual

Amikor Chantelle Brown-Young 16 éves volt, így ő észrevette, hogy egy jól ismert fényképész Toronto és úgy döntött, hogy kihasználják a vonzó megjelenés és megpróbál segíteni neki a világ moelingu. Megszerezte az első fényképeket, hogy Chantelle kezdte megosztani csak az Instagram.

Még ez is elég volt ahhoz érdeke és az emberek kezdtek, hogy tényleg hatalmas. Her profil futótűzként terjed, és ha valaki nem tetszik Chantelle, így biztosan legalább emlékezni.

2014-ben volt egy nejzásadnějšímu szünetet, amely lehetővé tette neki egy valós szupermodell. Részt vett a versenyben, mert az amerikai Next Topmodel ahol Chantelle meghívott Tyra Banks magát. Ez a valóság azt mutatja, hogy nagyon népszerű az Egyesült Államokban, nem nyer, hanem az egész világ neki, mert tudta észrevenni.

Chantelle - Model foltok Chantelle - Model foltok

Sok globális márkák, ez szupermodell pontosan az a személy, akivel lehet mutatni, hogy szépek az emberek, akik rajta valami kissé eltér az elképzelt „ideális szépség”.

Chantelle azonnal kezdtek ajánlattevő márkák. Ez nem a nagy márka Desigual , amely a Chantelle készült egyik fő arcára őszi / téli kollekció a 14. pont Desigual jött létre neki közvetlenül. És el kell ismernünk, hogy a képek a gyönyörű nő valóban élvezetes és a megfelelő díjat.

Chantelle - Model foltok Chantelle - Model foltok

A Desigual nagyon jól tudta, hogy legalább ott van a tény, hogy az emberek észreveszik, és foglalkozni vele. És ez a lényeg. Desigual és Chantelle Brown-Young most nagyon összekapcsolt szervezetek, és úgy gondoljuk, hogy más gyűjtemények vele az élen Desigual száma. De legyünk meglepve ...

Chantelle egyszerűen más. És az ilyen ember soha nem fogja beépülő a tömegben. Mindig húzza a világ előre. És ennyi. Eltérő lehet, és te;)

Pöttyös gyűjteménye szupermodellek a márka Desigual Pöttyös gyűjteménye szupermodellek a márka Desigual

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás