+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Supermodel Adriana Lima, a show Desigual

  10. 07. 2013      A divat világában

A kedd 09/07 Barcelona Spanyolország bemutatták a világ gyűjteménye Desigual tavaszi / nyári 2014. A legnagyobb attrakció a divat esemény volt a csodálatos világot szupermodell Adriana Lima.

„Én vagyok a másik oldalon a világ, de úgy érzem, itt otthon. Imádtam a tartózkodás Barcelona ...”, írta a 32 éves brazil szépség a Twitter.

Adriana Lima Desigual Adriana Lima Desigual

Adriana Lima és igazgatója márka Desigual Adriana Lima és igazgatója márka Desigual Manel Jadraque

Desigual Gyűjtemény tavasz / nyár 2014, bemutatott egy szép négyszögletes kifutó modelleket, vagy legalábbis nem megy csak egyenesen előre és hátra, hanem igyekezett, hogy tűsarkú is megfordul származó Desigual :) Szeretnénk megerősíteni, hogy tud.

SS14 mutatják Desigual SS14 mutatják Desigual

Adriana Lima ruha viseli a márka Desigual Adriana Lima ruha viseli a márka Desigual

Mi a gyűjtemény?

A teljes gyűjtemény címmel MINDENKINEK ( „mindenki számára”) van a szavak vezető márka Desigual ihlette a strandok, California a 70-es és elemei Brazíliában. Mix, ami egy ragyogó nyári kollekciója. Desigual gyűjtemény ismét 3 részre osztható:

Sex - a legszexisebb része a gyűjtemény, amely sok darab fekete. Ebben a részben használják flitterekkel és gyöngyökkel a luxus szexi öntött.

Fun - Része egy gyűjtemény, amely közvetlenül kapcsolódik az eredeti DNS márka Desigual gyerekcipőben jár. Színes, állati motívumokkal, barokk elemekkel, nagy virágok, hogy nem lehet kihagyni a szem és más konstrukciók jellemző ruházat Desigual.

Love - romantikus része a gyűjtemény egy kis hippi tele virágokkal. Virágmotívumok minden változatban fényűzően kapcsolódik csíkokkal. Például Desigual ruha tengerész csíkos, a tervezők nem féltek, hogy összekapcsolják a margarétás motívum ruhát és meg igazán gyönyörű!

Desigual_004 Adriana Lima Desigual kollekcióban - Jó, mi? :)

Desigual_003 Adriana Lima és ruha Desigual

Úgy gondoljuk, hogy már jövő tavasszal és nyáron tudjuk igazán élvezni;)

Ki Adriana Lima?

Adriana Lima teljes név Adriana Francesca Lima fedezték vásárlás közben a plázában évesen 13 éves. A siker ünnepelte 15 éves.

Röviddel ezután költözött New Yorkban, ahol aláírta a szerződést Elite Model Management. A korai karrier a nemzetközi kiadásaiban Vogue és a Marie Claire 1997/1998, dolgozó Christian Lacroix, Valentino, stb után az első nagy kampány Anna Molinari volt Adriana Lima tartalmazza kínál néhány hónap, hogy bekerüljön az elit klub legkívánatosabb modell a világon. Bőségesen ő is támogatja a különböző jótékonysági és alapjait a világon.

Adriana Lima Adriana Lima

Her kampány: Armani, BCBG, Bebe, Blumarine, BMW, Emporio Armani, Forum, French Connection, Gai Mattiolo, Benzin, George Rech, Giorgio Armani 'Emporio Armani White' illat, Guess Jeans, La Perla, Maybelline, Mossimo, Swatch " Skin 'órák, TIM, Vassarette, Victoria Secret, Victoria Secret', így in Love „fragarnce, XOXO stb

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás