+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Stripes és a horgonyt - fedezze tengerész stílusban!

  08. 08. 2013      A divat világában

Sailor stílus - időtlen és elegáns divatot hogy megöregszik. A kombináció fehér, kék, piros és arany, ez egy megkülönböztető jelzés sötétkék divat. Csíkos minták és a megfelelő ékszereket adnak a ruhát, hogy tökéletes!

„Tengerészek” nem csak a vékony és magas, mert a csíkok és a horgonyt csak illik mindenkinek. Csak kell beállítani a szám. Sailor stílusban lehet viselni mind a munka és a párt. Válassza ki, hogy a munka egyre 7/8 lenvászon nadrág és mellény szilárd táska, kiegészítve arany ékszerek kiegészítők. A party újra dob áčkové csíkos ruha piros csónakázás . Képzelet nincsenek határai, csak hogy ne a színeket haditengerészet és a siker garantált.

Sailor stílus sok fajta (Forrás: google.com) Sailor stílus sok fajta (Forrás: google.com)

Fashion klasszikus tengerész stílus a szekrény hozta Coco Chanel 1917-ben, hivatkozva annak gyűjteménye csíkos ing. Már majdnem száz éve, akkor csíkok uralják a szekrények, és egyre intenzívebb. Keresse meg magának Gabrielle Chanel, úgynevezett Coco, a legendás csíkos trükköket. A lány svájcisapka a bal oldali kép emlékeztet matrózsapka, mit gondol? :-)

Sailor stílus Coco Chanel Sailor stílus Coco Chanel

Nem meri megtenni, hogy hozzanak egy tengerész? Kényeztesse legalább a darab. Válassza csíkos ék cipő, amit viselni bárhol. Piros vagy kék BALERINKI hozzá minden ruhát a jól megválasztott kiegészítők teszi a külsőt elég tengerész. Hozzuk néhány tippet, hogyan kell hangolni a tengerész megjelenés - egy bot Mel és Crocs, kiegészítők katasztrófa formatervezési vagy válasszuk darab Desigual .

Piros, fehér és kék műanyag cipők Mel Piros, fehér és kék műanyag cipők Mel

Crocs cipő sötétkék stílus és tartozékairól katasztrófa Designs Crocs cipő sötétkék stílus és tartozékok katasztrófa Designs

Csíkos cipők és dzseki Desigual Csíkos cipők és dzseki Desigual

Tisztelt hölgyeim, tengerész stílus, volt, van és lesz. Néhány darab a szekrény tengerész biztosan elviselni, és még jövő nyáron fog veszni. Csík megfelelő színeket és ízléses ékszer kiegészítők tengerész stílusú rövid ruhák mindenkinek :-)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás