+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Streamline tested optikai csalódás!

  09. 09. 2013      A divat világában

Szinte minden nő, kutatások szerint elégedetlen a szám, de mindannyian jól néz ki és a jól megválasztott módon legalább egy kicsit közelebb az ideális. Szeretné tudni, hogyan lehet a legjobban ruhát, ami hízelgő a szám? Ez néha trükkös dolog, és így mi hozza meg, hogyan kell csinálni.

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy működjön együtt a szervezet az optikai illúziók. Az alábbi ábra mutatja, mennyire hatékony ez lehet:

vonalak

Minden vonal a képen azonos hosszúságú, de az egyik a jobb néz ki, mint a leghosszabb. Érdekes, nem? Ez elég ahhoz, hogy helyesen célvonalon.

Optikai csalódás 1. - Függőleges vonalak

Függőleges-1

Függőleges vonalak egy fogyókúra hatása, hogy a bárhol. Ezért nézel karcsúbb, például egy függőleges csíkos ing és nadrág, gyűrődések. Mint látható a fenti képen, a jobb oldalon alakot néz karcsúbb, bár mind a számok az azonos méretű.

Függőleges-vonalak

Hely függőleges vonalak is fontos. Minél közelebb vannak egymáshoz, annál nézel karcsúbb. Ismét van két darab azonos méretű, de az egyik a jobb néz vékonyabb.

Második optikai csalódás - Vízszintes vonal

Vízszintes-Lines

Azt mondják, hogy hosszabbítsa meg a vízszintes vonal, igaz, főleg a forgalomba szélesebb testrészt. Dress balra zavartalan vízszintes vonal az ábrán látszik keskenyebb, mint a jobb oldalon, ahol megszakad pontosan azon a ponton, ahol a figura kitágul.

Horizontális Az elhelyezés

Azonban vízszintes vonalak segítségével az előnyt. Ha egyszerre helyesen. Mint látható a fenti képen, ez a szám a bal szélen, és a szélsőjobb néz a legvékonyabb, míg a középső, amely osztott jobb fele, úgy tűnik, hogy a legvastagabb. Minél több egy (kívánt) kiterjesztése része, az elért hatás, karcsúbb.

Harmadik optikai csalódás - Diagonals

Átlós-Lines

Átlós vonalak teremt hihetetlen hatása, mint egy függőleges vonal. És nem számít, hogy hol van helyezve a testén. Láthatjuk, hogy a jobb oldalon keletkezett ferde vonalak több fogyókúra hatása, mint a reguláris függőleges vonalak a bal oldalon.

Optikai illúziók nagyon egyszerű, és érdekes, valamint támogatás a megfelelő kiválasztása ruhát . Karcsúsító motívum ruházat és a divat karcsúsító trükköket is. Azt akarja tudni, hogy mi a helyes. A cikk elolvasása után, egyértelmű, hogy nem hibázik;) Legyen más ...

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás