−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 48 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Slippsy - Cseh-Szlovák márka csak nektek

  19. 10. 2018      A divat világában

 

Ha a legújabb trendeknek megfelelően szeretnéd megválasztani és összeállítani fehérnemű és az otthoni ruházatodat, akkor less be hozzánk, nálunk megtalálod a megfelelő és gyönyörű darabokat találhat, olyan márkától mint a Slippsy. Új márka csak nálunk, papucsok, zoknik, fehérneműk, kötelezô mindennapi darabok. 

Döntő fontosságú online vásárláskor, hogy a választott alsónemű ne csak kényelmes legyen, hanem jól is mutasson, hiszen sokat felfednek a testünkből: csábító, bájos, klasszikus, modern vagy mókás kivitelben, attól függően, hogy kinek milyen az ízlése. Bármilyen stílust részesítesz előnyben, nálunk biztosan megtalálod a szívedhez legközelebb álló fazont!

 

Slippsy papucs

 

A Slippsy márka 

Két szlovák barát úgy dönött hogy megváltoztatják a papucsok és a fehérneműk világát. Tervezéshez csatalakozott a prágai barátjuk, és megszülettek  Slippsy papucsok.. Természetesen egyre nagyobb lett a sikerük, hamarosan továbbléptek a fehérneműkre elkezdték a Slippsy fehérnemű és Slippsy zoknik  gyártását. Less be hozzánk és válogass kedvedre, szerezz örömet és vásárolj.  

Slippsy

 

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?